Ne činiti ništa.. Tko od nas to ne želi ponekad.. No, i kada se odlučite za odmor, mozak Vam počne „činiti“ u petoj brzini ..

Pridružite nam se i iskusite duboku relaksaciju i naučite kako si priuštiti takve trenutke u svom svakodnevnom životu. Naučite kako otpustiti umor, negativne emocije te kako biti usredotočen na aktivnost koju trenutno obavljate. Ovo nije metoda, ovo je način života koji sam osmislila pohađajući različite vrste edukacija i primjenjujući ih u praksi, način koji definitivno radi!

Kada usporite, isključite svoje mobitele i pogledate u sebe, shvatit ćete zašto su prisutnost i svijest najveći dar koji Vam možemo ponuditi. Svaki detalj ovog retreata kreiran je da Vas inspirira.

Na samo 45 min vožnje od Zagreba, u mjestu Grdun, 7 km udaljenom od srednjovjekovnog grada Ozlja smjestila se naša vikend baza – kuća okružena šumovitim brežuljcima i smaragdnom rijekom Dobrom.

Bit ćete vođeni kroz mindfulness tehnike koje možete koristiti u svom uredu ili u kući, uživat ćete u domaćoj hrani pripremljenoj od plodova jeseni. Upoznat ćete nove prostore, uživati u krajolicima, osjetiti nove okuse, upijati bogatstvo boja. Boravak u prirodi i šetnja po šumi koja nas okružuje, meditacija uz slap rijeke Dobre, dovoljno je da Vas resetira i da ponovno osjetite iscjeljujuću snagu prirode. Uz zvukove prirode u kombinaciji s opuštajućim zvukovima gonga i tibetanskih zdjela, različite mirise esencijalnih ulja imate priliku zaviriti u sebe s odmakom od svakodnevne rutine, dubinski se odmoriti, potpuno regenerirati i vratiti sebi, te se tako osnaženi vratiti u svakodnevni život, napunjenih baterija, s novom inspiracijom za dalje. Iskusit ćete i neke „easy to use“ vježbice i savjete te ih ponijeti kući za svakodnevnu upotrebu. 

Za sve zainteresirane (uz prethodnu najavu) posjetit ćemo vodenicu „Matin mlin“. U vodenici iz prošlog stoljeća možete kupiti svježe mljeveno integralno, ječmeno, proseno i heljdino brašno, domaće žgance i ječmenu kašu. Za Vas (uz prethodnu najavu) možemo organizirati kupnju domaćeg bučinog ulja, bučinih sjemenki omotanih čokoladom, meda, svježeg sira i jaja.

Pridružite nam se, poklonite si dan blagostanja! Zaslužili ste!

Dobit ćete

  • Mjesto idealno za „isključiti se“ iz vanjskog svijeta i ulaženje u kontakt s prirodom te sa samim sobom
  • Duboko opuštanje te balans duha i tijela
  • Smirivanje i osvježenost uma te nove inspiracije
  • Praktične savjete i nova znanja
  • Iskustvo svjesne pozornosti u praktičnim aktivnostima
  • Energetsku detoksikaciju i duboku mišićnu relaksaciju
  • Odličnu domaću kuhinju
Rezervacija
se vrši uplatom na račun HR5623600001102505048, Kreacija Života
U slučaju Vašeg otkazivanja, zadržavamo polog u iznosu 50% od ukupne cijene. U slučaju našeg otkazivanja, uplaćeni iznos vraćamo u cijelosti.
Prijave primamo do 21.10.2019.
Ponijeti udobnu odjeću i obuću te prostirke.
Svetlana Vukić
diplomirani inžinjer matematike, NLP trener, životni i poslovni savjetnik, poduzetnica
 
U svojoj poslovnoj praksi u informatičkoj struci prolazi različite menadžerske pozicije u nekoliko tvrtki– voditelj projekata, voditelj odjela pa sve do mjesta izvršnog direktora. Koristeći vrhunske svjetske metodologije uspješno završava projekte u vrlo dinamičnom i zahtjevnom okruženju a na zadovoljstvo međunarodnih i domaćih klijenata. Budući da shvaća važnost pravilne i jasne komunikacije, osim stručnih edukacija pohađa i višegodišnju edukaciju za NLP trenera. Dugogodišnji osobni razvoj i otvorenost prema novom rezultira potpunim zaokretom u svijet savjetovanja i edukacije.
Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa održava radionice i individualne coachinge za sada više od tisuću klijenata (učenika, studenata i odraslih ljudi) gdje ih usmjerava da razviju sposobnosti i vještine kojih nisu niti bili svjesni te da s novostečenim znanjima dobiju širu sliku svoje situacije i donesu bolje poslovne i životne odluke. Razvila je svoju vlastitu metodu učenja koju primjenjuje u instrukcijama iz matematike. Uspješno vodi i nekoliko projekata u turizmu.
Već nekoliko godina je vanjski suradnik časopisa Sensa, piše blogove, sudjeluje na različitim događanjima i sajmovima, ostvaruje suradnju s nekoliko tvrtki i putuje diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.
Osim čitanja knjiga voli dizajnirati interijere, odjeću, plesati, pjevati i uživati u prirodi i društvu njoj dragih ljudi.
Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha njen životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.