Vrijeme (je) za mene – online program by Svetlana

Poslovna si žena, po danu sjajna i blistava, spremna na šalu i dorasla svim izazovima, bilo na važnim projektima ili s djecom u parku. Šefova si desna ruka, vodiš čitav ured, bez tebe ne ide. Od toga dobivaš nevažne pohvale, pokoju nagradicu, ali ne i priznanje i unapređenje.

Uvijek si prikladno odjevena, trudiš se da budeš u formi, ali ujutro si mamurna i ukočenih udova. Ne pomažu više ni suplementi i vitamini.

Jednostavno si pretrpana obavezama, odgovornošću, poslom.

Glava ti je prepuna misli i nekada ti se čini da će mozak eksplodirati.

Tu su i emocije kojih možda nisi svjesna ili ih potiskuješ, ali osjećaš poznatu nervozu u trbuhu i pritisak u grudima.

Ne možeš spavati i muči te koncentracija. Jednostavno ponekad zaboraviš na neki dogovor ili poziv. A čini ti se već da ni štitnjača nije u najboljem stanju. Kao da si pred burnoutom.

Stres, kronični umor, povremeno opuštanje pa opet novi krug. Nisi tako zamišljala svoj život.

Obećala si sebi da će to prestati. Osjećaš da se moraš malo presložiti u glavi i vidjeti novi smjer – da li je to novi posao, drugačija organizacija vremena, ili reći nekim ljudima NE.

Na ovom godišnjem odmoru započni novu rutinu, uspostavi novi mindset i lifestyle.

Postani osoba koja se s lakoćom nosi sa životnim situacijama i odnosima i bira najbolje za sebe.

Pa tako i za druge. Nekoliko minuta pažnje, vrijeme samo za tebe, učinit će tvoj život kvalitetnijim. Ti ćeš postati psihološki otpornija na stres i samo ćeš jedan dan primijetiti da stvari i riječi koje su te nekad živcirale nisu više tvoja stvarnost. 

 

Sadržaj i cijena

Program za 21 dan

21 vježba/meditacija i 3 sata konzultacija 1:1 online/uživo, BONUS 20 minuta konzultacija na početku programa (za dijagnostiku trenutnog stanja i postavljanje cilja) na početku programa

Cijena samo za ovo ljeto : 258 eura. Mogućnost plaćanja u 2 rate .

Program za 7 dana

7 vježbi/meditacija i 1 sat konzultacija 1:1 online/uživo, BONUS 20 minuta konzultacija na početku programa (za dijagnostiku trenutnog stanja i postavljanje cilja) na početku programa

Cijena samo za ovo ljeto: 102 eura.

Dodatna pitanja možete postaviti putem e-maila.

Uplata se vrši na račun HR5623600001102505048, Kreacija Života, Garićgradska 9, Zagreb.

Početak programa: 15.07.2023. godine

 

Kako ćemo raditi?

 

Nakon tvoje prijave i uplate, održat ćemo konzultacije i svaki dan će na tvoju e-mail adresu stići lekcija i zadatak o obliku vježbe ili meditacije koje će ti biti dostupne doživotno u slučaju da neku lekciju preskočiš ili budeš zauzeta drugim obavezama. 

Uz fokusiranog i predanog mentora i podršku, imat ćeš volju i energiju za izvršavanje svakodnevnih lekcija i zadataka. Nakon odrađenog dnevnog zadatka u trajanju do pola sata, tvoje vrijeme bit će provedeno kvalitetnije, jer ćeš svakim danom osjećati sve veće zadovoljstvo zbog svog napretka. Izlazak iz komforne zone će biti bezbolniji i već nakon prvog završenog tjedna osjetit ćeš znatan napredak.

 

Oskudica, briga, kriza, otkaz, nemoć riječi su na koje nećeš više obraćati pažnju jer ćeš postati osoba odgovorna za svoj život koja zna kreirati drugačiju istinu.

Pitat će te što ti se dogodilo, jesi li se zaljubila.

Ti ćeš se samo lagano nasmiješiti i znat ćeš da te tvoja promijenjena energija čini ljepšom, mlađom i magnetičnom za okolinu.

Postat ćeš prirodni lider i znat ćeš svoju vrijednost.

Vjerojatno misliš, sve to želim, ali KAKO?

Iskoristi svoj godišnji odmor na najbolji mogući način i rješenje potraži u ovom programu.

Uz jutarnju kavu usvoji nove navike i saznaj recepte za bolji život. Postani mentalno snažna i optimistična.

Saznaj kako se obraniti od toksičnog utjecaja katastrofičnih vijesti. Uz mentora koji te prati na tvom novom putu, spavaj mirno. Postani produktivna, fokusirana i kreativna. Budi se odmorna. Diši slobodno. Živi u obilju.

Korak po korak učim te kako se nositi s panikom, bijesom i rezignacijom. Usmjeravam te na ono što ti je svrha. Pronalaziš resurse u sebi, postaješ fleksibilna na promjeneUčiš nove stvari i znaš da granice ne postoje. Donosiš radost i inspiracija si ljudima u okolini. Nalaziš oslonac u sebi. Snaga u tebi daje sigurnost i mir svima oko tebe.

Prisutna si u sadašnjem trenutku i znaš da možeš riješiti sve probleme koje život donese. Istražuješ koje su tvoje skrivene želje i ulažeš vrijeme u učenje novih stvari kako bi ih ostvarila. Sposobna si vidjeti širu sliku i ne zamaraš se suvišnim detaljima. Život dobiva smisao.

Ako nešto od ovog rezonira s tobom, prijavi se na program Vrijeme (je) za mene s početkom 15.07.2023.godine.

Program je inspiriran uspješnim izlaskom iz osobne životne krize i svim alatima i vještinama koje sam tada primjenila a primjenjujem i sada. Umjesto pada i rezignacije došla je totalna životna transformacija.

Priključi se, slušaj, uči i primijeni u praksi. Usmjereno, korak po korak nauči kako se nositi sa stresnom situacijom, kako eliminirati strahove i donijeti prave odluke!

Pristup lekcijama imaš doživotno i možeš se vratiti svom mentoru kad god budeš suočena s većim životnm izazovima. Naučit ćeš da je kriza prilika za rast i znat ćeš kako donijeti prave odluke te napraviti zaokret prema uspjehu.

Zvuči li ti poznato ?

 

 • Ne znaš kako ostati mirna i pribrana kada su depresija i anksioznost svuda oko tebe
 • Stalno razmišljaš i često se prepuštaš crnim mislima
 • Čini ti se da život gubi smisao
 • Nedostaje ti druženje i često se osjećaš usamljeno
 • Ne znaš kako se fokusirati na posao uz stalno povećavanje straha, bijesa i rezignacije u tvojoj okolini
 • Ne znaš kako ostati dobro raspoložen, imati smisao za humor i radovati se danu
 • Ne znaš kako imati povjerenja da će sve biti u redu
 • Živiš u strahu od budućnosti
 • Muče te događaji iz prošlosti
 • Gubiš osjećaj slobode
 • Ne spavaš dobro
 • Ne znaš kako doći u kontakt s unutarnjom mudrosti i vidjeti veću svrhu
 • Imaš konstatno manjak energije
 • Osjećaš se nedovoljno snažnom za promjene

U ovom ćeš programu

 

 • Osvijestiti nesvjesne navike koje te ne vode dobrim rezultatima
 • Naučiti uspostaviti kontakt sa sobom
 • Naučiti se odvojiti od misli kritike, samoosuđivanja i manje vrijednosti
 • Upoznati osjećaj povjerenja u život, unutarnjeg mira i radosti
 • Osvijestiti svoje skrivene snage
 • Naučiti raditi svakodnevnu mentalnu i emotivnu higijenu
 • Uvidjeti nove perspektive u odnosima s bližnjima
 • S novim elanom rješavati radne zadatke
 • Imati nježno, stručno vodstvo i upute
 • Dobiti korisne vježbe i jednostavne zadatke

O voditeljici programa

 

Ja sam Svetlana Vukić, poslovna i životna mentorica, terapeutkinja zvukom, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.

Nakon uspješne karijere u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.

Kroz svoj rad želim povezati sva tri pogleda –um, duh i tijelo kako bi moji klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.

Testimonials

 

Vrijeme (je) za mene… program koji te dan po dan vodi prema svjesnosti, miru, okreće pozitivnom promišljanju. Polako otkriva sve čarobne sitnice lijepoga u svakoj životnoj fazi, i “tjera” da razmisliš o sebi i što ti je uistinu važno. S radošću sam čekala svaki novi e-mail. Svetlana je puna podrška na tom putu otkrivanja, topla, usmjeravajuća i daje uvijek koliko si spreman uzeti..

Preporučam 🙂

Mirjam

Mirjam je poslušala svoje srce i iz korporacije prešla u poduzetničke vode.

Testimonials

U svojoj 55-toj godini cijeli život cijeli sam se život nečega bojala. Što će reći ljudi, kako će mama reagirati, hoće li se tata naljutiti, hoće li šef biti zadovoljan, hoće li me partner ostaviti, kako ću spojiti kraj s krajem….a najveći strahovi bili su egzistencijalni strahovi i strah od rata i nasilja. Strah od neimaštine me pratio cijeli život iako sam uvijek radila i imala stalne izvore prihoda. Samopouzdanje mi je uvijek bilo jako nisko, svi i sve ispred mojih želja i potreba, nezadovoljstvo životom, okolinom i poslom. 

Uvijek sam željela raditi sa Svetlanom no egzistencijalni strahovi (naravno) su me spriječili da uložim u sebe. Uz pomoć Svetlane, uspjela sam prodati nekretninu koju sam bezuspješno prodavala 15 godina i odlučila uložiti u najvrijedniju i najunosniju priču: SEBE. Prvo sam otišla na konzultacije sa Svetlanom i na njeno pitanje na čemu želim raditi, spontano odgovorila: želim zračiti energijom kojom ti zračiš i  da se poslužim tvojim terminom, želim biti AUTENTIČNA i SRETNA.

Uz razne konzultacije i vježbe, prošla sam i program VRIJEME JE ZA MENE.

Nakon 21-dnevnog programa vježbi i meditacija, stavila sam sebe u prvi plan, sva područja moga života počela su se drastično mijenjati na bolje, imam novi posao na kom me poštuju i cijene, odnosi s ljudima se mijenjaju, događaju se nevjerojatne stvari, nemam napada panike i strahova, ratovi su i dalje oko nas, a ja sam mirna. Dolazi mi sve više obilja u svakom pogledu, želje se mijenjaju (i ispunjavaju), živim u sada, postajem autentična i sretna jer sreća ne dolazi izvana nego počinje od nas samih. 

Svetlana me naučila sanjati velike snove. Kad sam prvi put pohađala program, jedva sam čekala novi mail i zadatak i veselila se svakom novom koraku. Danas program odrađujem treći put jer je pun tehnika i meditacija koje mi u raznim segmentima dana ili tjedna jako pomažu i daju neke nove uvide koje prije nisam vidjela.

Najveći rezultat ovog programa je da osoba s početka ove priče danas kad dođe neka oluja samo pomisli: kako mogu biti mirna luka u ovom olujnom moru?

Biljana

 

Testimonials

 

Program Vrijeme (je) za mene je meni značio pogledati kroz vlastite oči gdje sam i što trebam popraviti u svom životu, a lekcije su me iz dana u dan tjerale da sama sa sobom razgovaram i da pokušam pronaći pravi put. Riječi stavljene na papir imaju puno veću težinu i svakako je korisno na kraju programa pročitati sve što je zapisano.

Koncept 21 dan mi se jako sviđa jer se čovjek suočava sa vlastitim strahovima, brigama, slabostima, ali i postaje svjestan svojih vrijednosti, snaga i životnih ciljeva. Svakodnevni angažman ne zahtjeva puno vremena u danu, a donosi tako puno.

Program mi je pomogao da napravim retrospektivu svog života, dobijem jasniju sliku onoga što jesam i što želim biti i da napokon pokrenem promijene. I na tome sam Vam od srca zahvalna.

 

Ivana, poduzetnica

Testimonials

 

Već nakon prve vježbe sam se osjećala smirenije i bolje. Pomoglo mi je da se opustim i posložim stvari koje su mi zaista bitne. Kad se osjećam loše uvijek se vratim tim vježbama.

 

T.Z., studentica

Testimonials

 

Moji problemi datiraju još iz samog djetinjstva, a kulminirali su na trećoj godini u vidu sezonskog afektivnog poremećaja koji bi imao remisiju svake godine u jesen. Tijekom prve „emisije“ odnosno prve godine tog poremećaja on je nestao „sam od sebe“ u rano proljeće. Smatrala sam da se neće ponoviti. No, već iduće jeseni ponovo ista priča, jednostavno besmisao svega (brige, nesanica..) i tada sam odlučila potražiti pomoć. Obišla sam mnoge eminentne psihologe i psihijatre. Podlogu psihoterapije sam jako dobro poznavala zbog prirode svoje profesije i odlučno odbijala, iako bih u tom trenutku probala sve da se izvučem iz tog odvratnog osjećaja. Imala sam osjećaj da želim da me nema. I tako, ponovo je došlo proljeće, u meni se pojavio super osjećaj, pun energije, radosti, veselja . No, stigla je i sada treća jesen praćena sezonskim afektivnim poremećajem. Izgubila sam nadu u sve i svakog. Tada mi je prijateljica rekla za Svetlanu Vukić koja je i njoj puno pomogla. Prvi susret sa Svetlanom nije bio ništa posebno. Došla sam bez ikakve nade prethodno razočarana brojnim stručnim osobama, koje moje stanje nisu razumjele, a neke ga nisu ni pokušavale razumjeti. Jednostavno, bilo mi je dosta igre pokušaja i promašaja. Mislila sam da me nitko ne razumije i da za mene nema pomoći. Nakon nekoliko susreta sa Svetlanom ja sam postala potpuno nova osoba, kakva sam bila i prije, možda i bolja. Sada me vesele male stvari, smirena sam, energična. Naravno, i sada imam loših dana ali i te dane uz pomoć Svetlane izniveliramo. U Svetlani nisam pronašla samo pomoć, već i svog anđela čuvara i najbolju prijateljicu s kojom dijelim sve detalje svog života, od garderobe, stručnog života pa do ljubavnih avantura. Svetlana, hvala ti za sve! ❤ 

 

Ana, studentica

Testimonials

 

Možda ste iskusili kada vam se u životu poput domino efekta počnu nizati problemi, stres, dijagnoze, strah, panika. Kad sve rezultira vrtoglavicom iz koje ne vidite izlaza, jer vam svi kažu da ste sasvim dobro, ali vama nije dobro. Nisam niti primijetio kako se sve to nagomilalo, kako sam u stvari dopustio neprekidni lanac bez predaha. Mogu reći da sam imao sreće, jer sam dao povjerenje Svetlani kroz inicijalni razgovor, gdje sam vjerojatno zvučao nepovezano, te iznosio stvari kao pravi hipohondar. Nakon perioda od nekoliko mjeseci, mogao sam svjedočiti kako se sve mijenja na jedan prirodan način. Dopustio sam prvenstveno svojem umu, kroz tretmane gong kupke i zvukoterapije zdjelama, da prihvati postojeće stanje, te da ne očekuje brze privremene rezultate, već da teži opuštanju i dugoročnom miru i opuštenosti. Ugodno je iskustvo takvog “propadanja”, međutim ne vjerujem da bi to sebi dopustio bez konstantnog nadzora i motivacije, te argumentiranih razgovora kroz koje je um dobijao poticaj da je sve ok i da treba dopustiti svaki dan ono što je tijelu potrebno za oporavak i učenje o sebi. Puno hvala na tvojem pristupu zdravlju na način koji malo po malo tjera um i tijelo sa samoozdravljenje.

 

Zlatan M.