Bogata i uspješna!

Individualni poslovni mentorski program

 

Raditi posao iz snova
Biti dobro plaćena
Imati dovoljno energije
Biti samopouzdana i kreativna
Imati dovoljno vremena za sebe i uživanje
MOGUĆE JE!

 

 

Saznaj KAKO!

Zamisli da zarađuješ više novca nego si ikad mislila da je moguće, radiš posao koji voliš i imaš kvalitetno vrijeme za sebe. Moguće je i lakše nego što misliš!

Najčešći razlozi zašto ljudi ne ostvaruju takve snove

 

Misle da nikad neće biti dovoljno dobri da mogu napredovati ili promijeniti posao

Misle da još nemaju dovoljno znanja 

Ne znaju kako prezentirati sebe i svoj posao

Boje se što će o njima misliti šefovi, klijenti i kolege

Često imaju problema sa koncentracijom i fokusom

Misle da je uspjeh rezerviran za neke druge ljude

Misle da moraju još više raditi da bi bili bolje plaćeni

Misle da ne zaslužuju bolje ili da ne postoji posao iz snova

Misle da ne postoje dobri poslovni odnosi

Upravo su to razlozi zbog kojih sam kreirala mentorski program Bogata i uspješna.

Ne treba ti još certifikata, edukacija i diploma. Ne moraš se svima svidjeti jer ćeš završiti u konstantnom uspoređivanju i osjećaju manje vrijednosti. Ne moraš raditi sa 150% kapaciteta jer ćeš pregoriti.

Zaslužuješ uspjeh. Zaslužuješ biti adekvatno nagrađena za svoj rad. Zaslužuješ biti otmjena i okružena lijepim stvarima.

Jedino što ti treba je iskušana metoda u kojoj ćeš korak po korak doći do željenog cilja.            

Program prilagođavam baš prema tvojoj mjeri. Koristim svjetske metodologije i radimo na tvojim primjerima iz prakse. Modeliramo vještine i uvjerenja uspješnih ljudi.                                                                                                                         

Dugogodišnjim proučavanjem područja neuroznanosti, psihologije, raznih tehnika energetskog rada, NLP tehnika, napravila sam koncept jedinstven na našem tržištu koji ujedinjuje rad na svim tvojim slojevima kako bi u potpunosti integrirala usvojeno znanje. 

Struktura će ti donijeti slobodu i lakoću ostvarivanja rezultata te omogućiti da sa novim entuzijazmom i fleksibilnošću uspješno završavaš svoje projekte. Tako ćeš steći povjerenje svoje okoline, usvojiti karizmatičan stav i kreirati bolje poslovne prilike. Tvoja autentičnost, osobna moć i svjesnost postaje motivacija i inspiracija  te omogućava pozitivnu atmosferu napretka, obilja i rasta svima oko tebe.

Područja na kojima radimo

 

 • Upravljanje sobom i svojim timom
 • Organizacija posla
 • Upravljanje vremenom
 • Upravljanje energijom
 • Prezentacija (određene teme, sebe i svog posla)
 • Komunikacijske vještine (s timom, klijentima, kolegama)
 • Motivacija sebe i drugih
 • Upravljanje emocijama i stresom
 • Upravljanje projektima
 • Samovredovanje, samopouzdanje i samopromocija

Što ćeš dobiti

 

 • znanja o svjesnom vođenju projekata i timova
 • upravljanje svojim emocijama kako bi smanjili stres i postigli vrhunske rezultate
 • fleksibilnost na promjene u profesionalnom i privatnom životu
 • bolja komunikacija sa suradnicima/klijentima/privatnim i poslovnim partnerima
 • veća razina energije i osobne moći
 • lakše rješavanje dvojbi i donošenje pravih odluka
 • znanje o povezivanju s intuicijom i kreativnim potencijalima
 • bolja koncentracija i fokus na ostvarenje ciljeva
 • povećanje vlastite vrijednosti
 • razvijanje unutarnje podrške
 • znanje o postavljanju osobnih granica
 • bolje prodajne i menadžerske vještine

Kome je namijenjeno

 

Svima koji žele unaprijediti svoje poslovne rezultate na postojećem radnom mjestu, zaposliti se na novom radnom mjestu ili započeti vlastiti posao

Najčešća pitanja

Koliko traje pojedinačni termin

60 min

Kako rezerviramo termin

Kada utvrdim da li ti bolje pašu popodnevni ili jutarnji sati ,usklađujem te sa svojim rasporedom i dodjeljujem slobodni termin.

Koliko ranije treba doći

Dobro je da dođeš točno na vrijeme, inače te ne mogu primiti.

Kako radim s klijentima izvan Zagreba

Za njih su konzultacije online, a one su moguće i za klijente u Zagrebu ako ti je iz nekog razloga tako prikladnije.

O voditeljici programa

 

Nakon uspješne karijere u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.

Kroz svoj rad želim povezati sva tri pogleda –um, duh i tijelo kako bi moji klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.

Testimonials

 

“Svetlana je za mene prava svjetlost kako njeno ime i kaže. S vremenom sam počela uviđati velike rezultate –pronašla sam životnog partnera, kupila veći stan, rodila bebu, a u karijeri sam napredovala do direktorske pozicije. Ulaganje u osobni rast mi je definitivno najbolja investicija u životu koja se višestruko isplatila.

Hvala Svetlana!

Helena

Testimonials

 

“Kod Svetlane sam došla radi poboljšanja koncentracije i samopouzdanja. Rezultat našeg rada su  ponude za tri posla (za jedan od njih mogu birati iznos plaće) i potpuna transformacija u partnerskom odnosu.”

D.K., poslovni konzultant

Testimonials

 

“Odlazak kod Svetlane nije jednostavna ni kratkotrajna odluka. Zahvaljujem se  našoj Svetlani jer mi je želje pretvorila u ciljeve, a ciljeve definirala  kroz isprogramirane zadatke. Dala sam otkaz i otvorila svoju tvrtku koja već nekoliko godina uspješno posluje. Ukratko, upalila mi je svjetlo –  jučer jedno, danas drugo.  I tako stalno, jer  svaki dan nam daje nove razloge za rast.”

Arhitektica, poduzetnica

Testimonials

 

Kod Svetlane sam dolazila na individualnu zvučnu terapiju i life coaching, a kako bih riješila problem vezan uz posao. Kako to obično bude, kroz razgovor i terapiju došli smo do drugih životnih područja i problema. Svetlana mi je pomogla kao life coach i zvučni terapeut te je svojim specifičnim znanjem i energijom potaknula pozitivne promjene u mom životu. Zvučna terapija koju sam kod nje prošla nije samo metoda opuštanja i meditacije, ona je puno više od toga. Kroz nju se otpuštaju negativne emocije te se čovjek ponovno povezuje s  izvorom unutarnje snage. Uz to, Svetlana posjeduje znanja i intuiciju life coacha i iscjelitelja kojima brzo otkriva neosvještene probleme kao i postavlja ciljeve zvučne terapije. Inspirira me Svetlanina životna priča, pristup klijentima, energija i entuzijazam kao i spoznaja da joj se uvijek kad negdje zapnem u životu, mogu obratiti za savjet, zvučnu kupku ili oboje.

D.Z., odvjetnica

Testimonials

 

 

Do gospođe Svetlane došao sam preko supruge. Radili smo na mijenjanju obrazaca ponašanja i uvjerenja ponajviše vezanih uz obiteljske odnose, samopouzdanje i poslovnu afirmaciju. Navedena tri problema vrlo su kompleksna i zahtjevna za rješavanje. Ostvario sam vidljive pomake u vlastitoj samosvijesti i ponašanju, našao novi posao s duplo većom plaćom, riješio probleme u odnosima. Moj rad na sebi nije još niti izbliza gotov ali sam uvjeren da ću do svog cilja doći upravo zbog znanja i stručnosti gospođe Svetlane, u koju imam veliko povjerenje. Ovaj oblik terapije toplo bih preporučio svima onima koji su se istinski spremni suočiti sa životnim traumama i pogledati istini u oči, vjerujte mi – isplatit će se. 

Mario