Posao obuhvaća većinu naše svakodnevice i apsolutno je nezdravo kada u toj domeni našeg života nismo zadovoljni. Postoje različite vrste uzroka takve situacije – nedovoljno vrednovanje u smislu plaće ili pozicije, loši međuljudski odnosi, uvjeti rada, nedostatak samopouzdanja da promijenimo tvrtku ili čak vrstu posla kojeg radimo i još mnogo toga.

U svojoj poslovnoj praksi u IT sektoru sam prošla različite menadžerske pozicije u nekoliko tvrtki– voditelj projekata, voditelj odjela pa sve do mjesta izvršnog direktora. Na projektima sam koristila vrhunske svjetske metodologije a budući da sam shvatila važnost pravilne i jasne komunikacije, osim stručnih edukacija prošla sam i višegodišnju edukaciju za NLP trenera.
Koristeći takvo bogato iskustvo, usmjeravam klijenta da razvije sposobnosti i vještine kojih nije niti bio svjestan te da s novostečenim znanjima može dobiti širu sliku svoje situacije i donijeti bolje odluke.
Pri tome vodim računa o otpuštanju negativnih emocija i relaksaciji raznim antistresnim metodama, kako bi se klijent mogao povezati sa unutarnjim znanjima, kreativnošću, snagom i povjerenjem u sebe. Tada je u mogućnosti ostvariti svoj puni potencijal na postojećem poslu ili usmjeriti se na nešto novo, puno prikladnije za njegovu osobnost i životnu svrhu.

Kome je namijenjeno:

svima koji žele unaprijediti svoje poslovne rezultate na postojećem radnom mjestu, zaposliti se na novom radnom mjestu ili započeti vlastiti posao.

Što ćete dobiti:

-znanja o zakonima manifestiranja svojih ciljeva
-upravljanje svojim emocijama kako bi smanjili stres i postigli vrhunske rezultate
-fleksibilnost na promjene
-bolja komunikacija sa suradnicima/klijentima/privatnim i poslovnim partnerima
-bolje prodajne i menadžerske vještine
-veća razina energije, promjena vibracijske razine
-lakše rješavanje dvojbi i donošenje pravih odluka
-znanje o povezivanju s vlastitim zaboravljenim znanjima i kreativnošću

Što klijenti kažu o radu sa mnom

“Svetlana je za mene prava svjetlost kako njeno ime i kaže.. Žena nevjerojatne pozitivne energije, sa velikim životnim iskustvom i konstantnim radom na sebi uspješno je riješila moje poteškoće kada mi je pomoć bila potrebna. Naučila me da je rad na sebi zaista važan kako bismo imali sretan i uspješan život. Svetlanu sam upoznala prije šest godina kada sam izgubila mamu i kada sam bespomoćno tražila pomoć. Zbog goleme tuge stagnirala mi je karijera i privatan život. Prvi susret sa Svetlanom je bio odličan – svojom pozitivom, otvorenim pristupom i osmjehom dala mi je nadu da postoji rješenje. Radile smo svaki tjedan, a s vremenom sam počela uviđati velike rezultate – privatan život postajao je sve bolji, a u karijeri sam uskoro napredovala do direktorske pozicije. Zapnem ponekad, život nas svako malo iznenadi, no uz Svetlaninu pomoć se lakše nosim sa životnim izazovima. Ulaganje u osobni rast mi je definitivno najbolja investicija u životu koja se višestruko isplatila. Hvala Svetlana” Helena, 41

 

“Odlazak kod Svetlane nije jednostavna ni kratkotrajna odluka. U nekom trenutku u zivotu trebate primjerice, poceti vježbati, odlučiti se pravilno hraniti, početi učiti nešto novo ili priznati sebi da vam netko stručan treba pomoći zajedno s vama promišljati o važnim životnim ili poslovnim situacijama. Za takve početke moramo osigurati vrijeme i biti redoviti i dosljedni.
Na taj način sam i  ja razumjela da ću u mnogim i kompleksnim situacijama  bolje funkcionirati ukoliko mi profesionalac, zapravo, profesionalni mentor organizira ili usmjeri  postupke, stavove,  i emocije.
Kroz niz  malih ponavljanja tih  procesa uz Svetlanu,  te moje  akcije i stagnacije, neke sam važne poslovne odluke donijela, u nekim stavovima sam se osnažila, a ostalo je još izazova na koje trebam  spremna i izvježbana odgovoriti. U tom razvoju zahvaljujem se  našoj Svetlani jer mi je želje pretvorila u ciljeve, a ciljeve definirala  kroz isprogramirane zadatke. Ukratko, upalila mi je svjetlo –  jučer jedno, danas drugo.  I tako stalno, jer  svaki dan nam daje nove razloge za rast.”

Arhitektica, poduzetnica

 

“Do gospođe Svetlane došao sam preko supruge. Radili smo na mijenjanju obrazaca ponašanja i uvjerenja ponajviše vezanih uz obiteljske odnose, samopouzdanje i poslovnu afirmaciju. Navedena tri problema vrlo su kompleksna i zahtjevna za rješavanje.Kroz svega dvije godine ostvario sam vidljive pomake u vlastitoj samosvijesti i ponašanju.Moj rad na sebi nije još niti izbliza gotov ali sam uvjeren da ću do svog cilja doći upravo zbog znanja i stručnosti gospođe Svetlane, u koju imam veliko povjerenje.Ovaj oblik terapije toplo bih preporučio svima onima koji su se istinski spremni suočiti sa životnim traumama i pogledati istini u oči, vjerujte mi – isplatit će se. “ Mario