Želite li novogodišnju noć prožetu zabavom, mističnošću, kreativnošću, lakoćom, upoznavanjem novih ljudi i otvaranjem novih horizonata, ovaj program je za Vas!
U ovom posebnom dočeku imat ćete priliku osvijestiti prošlu godinu, otpustiti blokade i stare energije na svim razinama, spoznati tko zaista jeste upravo sada i tko želite biti, raditi na postizanju harmonije, balansa i jedinstva sa samim sobom i drugima kako bi se pripremili za novu stvarnost!
Probudit ćete stvaralački dio u sebi te kreirati slike svoje buduće stvarnosti.
Moćne vibracije gonga i tibetanskih zdjela uz aromaterapiju visokokvalitetnih ulja rezonirati će sa svakom stanicom Vašeg tijela i povesti Vas na jedno čarobno opuštajuće putovanje gdje ćete se iz sasvim drugačije perspektive, perspektive srca i nove stvaralačke energije, spojiti sa sobom i probuditi snagu i sjaj u sebi.
Radit ćemo na svim Vašim razinama, razgibati ćemo tijelo uz ples, otpuštat ćemo emocije, otpuštat ćemo stara vjerovanja i obrasce ponašanja, maštat ćemo i kreirati naše želje te mijenjati svoje stanice uz podršku svemirskih vibracija gongova.
Ponuda uključuje
• radionica – refleksija na prošlu godinu i zahvalnost na tome što smo postigli, kreiranje mape želja za sljedeću godinu, rad na otpuštanju prepreka za jednu odabranu želju,
• gong kupka – energetsko čišćenje i postavljanje na novu vibracijsku razinu te nove nivoe svjesnosti, usklađivanje srca i mozga, harmonizacija, povezivanje s Višim ja, meditacija.
• rad s visoko kvalitetnim terapijskim uljima za dublju relaksaciju, jasnoću i povezanost
• jasno postavljena grupna namjera za postizanje harmonije, balansa i visoke razine energije u novoj godini
• ples uz osvještenost tijela i pokreta za ozdravljenje, polet i nove dimenzije života.
• novogodišnji catering
Što trebate ponijeti
• ugodnu odjeću (ali nije uvjet), ukoliko Vam je potrebno jastučić za oči i bilo što što Vam pruža osjećaj ugode i udobnosti
• otvoreni um bez očekivanja
• voda, prostirke, dekice i jastučići za glavu su osigurani

Voditeljica: Svetlana Vukić, dipl. ing. matematike, NLP trener, certificirani Peter Hess zvukoterapeut, Theta Healing® praktičar
www.kreacijazivota.hr

Lokacija događanja: Bauerova 19, Shoolala centar

Cijena aranžmana: 490 kn po osobi sa obrokom. Rezervacija se vrši uplatom akontacije na račun HR5623600001102505048, Kreacija Života, Garićgradska 9, Zagreb.
Prijava se vrši uplatom na račun do 27.12.2018.
Za detalje programa i sve ostale informacije obratite se na sljedeće kontakte:
E: vukic.svetlana@gmail.com, M:098 519 674
Raspored može biti malo promijenjen s obzirom na potrebe grupe.