Današnje društvo na emocije gleda kao veliku slabost i gotovo ih nije dozvoljeno “previše” pokazivati. Takve osobe se nazivaju nestabilnima, slabima ili djetinjastima.
Upravo je suprotno, emocije mogu postati naša najveća snaga ako ih naučimo prepoznavati, iscjeljivati i otpuštati.
Svako naše životno iskustvo je zapisano u našem tijelu u obliku slike, zvuka, mirisa i osjećaja. Što je emocija u trenutku događaja intenzivnija, to je zapis čvršće zapisan u stanici našeg tijela. Sve je u redu kada je to emocija sreće, zadovoljstva i ljubavi. Što kada se radi o tuzi, bijesu, strahu, krivnji?
One stoje potisnute i zaboravljene do neke sljedeće situacije u životu kada se spotaknemo, ili čak i padnemo. Čini nam se da nam u to doba ništa ne ide od ruke. Nadvladaju nas negativne emocije koje ne potiču stanje kreativnosti i novih odluka. Osjećamo se bezvoljno, želimo se izolirati i sakriti. Funkcioniranje na radnom mjestu postaje vrlo otežano, a u međuljudskim odnosima čini nam se kao da nikog nije briga za nas. Može čak doći i do fizičkih manifestacija poput ukočenosti u leđima, temperature, crijevne viroze pa i do težih oboljenja.
Želite li saznati kako promijeniti takvo stanje i, bez obzira na unutarnje procese, biti uspješni u svemu što radite, priključite se ovoj teoretsko praktičnoj edukaciji.

Na radionici ćete:
• naučiti prepoznavati svoje emocije,
• naučiti povezati emocije s određenim dijelovima tijela,
• naučiti kako i kada se suočiti s neželjenim stanjima,
• istražiti prave uzroke i uvjerenja koji su doveli do određenog stanja,
• naučiti jednostavne praktične vježbe koje će Vam pomoći da postignete promjenu,
• naučiti zašto su negativne emocije dobre i kako nam pomažu bolje upoznati sebe
• imati vođenu meditaciju uz iscjeljujuće zvukove drevnih instrumenata (gongova i tibetanskih zdjela)
Potrebno je ponijeti nekoliko praznih papira i olovku za pisanje te prostirku i jastučić za zvučnu kupku.