Poželjeli ste otići za vikend  izvan Zagreba, družiti se s osobama istih afiniteta, biti u mirnom okruženju, udisati svježi zrak i doživjeti osobnu transformaciju…Pri tome se dobro zabavljati, opustiti se i uživati? Onda je ovo program za Vas.

Sve vaše brige i obaveze ostat će u mjestu iz kojeg ste došli, dok Vas čarobno putovanje uz zvukove drevnih instrumenata vraća izvoru i Vašim prirođenim resursima i kreativnim sposobnostima.

Družit ćete se s ljudima iste namjere pod stručnim vodstvom terapeuta i maštati o budućem životu i novoj osobi koja ćete postati.

Čisti užitak na svim nivoima!

O Staroj školi

Na samo pola sata od Zagreba, u selu Mirkovec u srcu Hrvatskog zagorja, nalazi se pansion Stara škola. Izletište koje je nekoć bilo škola, zahvaljujući vrijednim rukama obitelji Bradić, danas u svojim učionicama krije restoran intimnog ugođaja i domaće zagorske atmosfere.

Obitelj, osim proizvoda vlastitog vrta i voćnjaka, u pripremi hrane koristi ekološke namirnice domaćih OPG-ova što doprinosi vrhunskoj kvaliteti obroka.

U sklopu pansiona postoji nogometno i dječje igralište te wellness oaze sa jacuzziem i saunama.

Na desetak minuta od lokacije nalaze se izletišta Maceljska gora, Strahinjčica i Ivanščica, a ako ste voljni otići malo dalje, možete posjetiti dvorac Trakošćan i Mariju Bistricu.

O programu

Dolazak je planiran za petak u poslijepodnevnim satima.

Do mjesta možete doći automobilom (Zagreb-Macelj autocesta -> izlaz Sv. Križ Začretje -> prvo skretanje desno prema Zaboku, 3km -> na križanju prema Bedekovčini ćete vidjeti Staru Školu). Nakon ukusne večere dobrodošlice, imat ćemo zvučnu kupku kako bi se povezali i ostavili sve brige, stres i nemir iza sebe.

U subotu dan počinjemo s doručkom nakon čega slijedi ples, zvuk, svjesnost tijela i daha. Dok će neki od Vas biti na individualnim tretmanima, ostali će tada imati slobodno vrijeme za šetnju, wellness ili izlet po želji.

Nakon ručka ponovo nastavljamo s individualnim tretmanima a u dogovoreno vrijeme prije večere, Dubravka će nam osvijestiti neke bitne činjenice o hrani, njenom značenju i našem odnosu prema ritualu hranjenja.

Kuhanje može biti odličan način izražavanja osjećaja. Za ljude koji imaju problema kod izražavanja osjećaja pečenje može biti odličan način da izraze svoju zahvalnost. U mnogim kulturama hrana je način iskazivanja ljubavi, i kod nas se kaže da ljubav ide kroz želudac. Priprema hrane za sebe i za druge je jedan od načina mindfulnessa i meditacije.

Dan završavamo zvučnim putovanjem koje će Vas uvesti u ugodan san.

U nedjelju program započinjemo dinamičnom meditacijom, nakon čega slijedi doručak i individualni tretmani i opuštanja u saunama, bazenima i jacuzziju.

Odlazak je planiran nakon ručka.

Radit ćemo na svim Vašim razinama, razgibati ćemo tijelo, otpuštati emocije, otpuštati stara vjerovanja i obrasce ponašanja, otkrivat ćemo koliko nam podrške priroda može dati, maštat ćemo i kreirati naše želje te mijenjati svoje stanice uz podršku svemirskih vibracija gongova. Individualni tretmani će se kreirati prema Vašim potrebama u tom trenu a mogu se sastojati od jedne ili više različitih metoda kojima se bavimo (vibracijsko iscjeljivanje zvukom tibetanskim zdjelama, life coaching, theta healing, wingwave, dijagnostika kompletnog stanja organizma na kvantnoj razini sa savjetovanjem,..)

Vaša transformacija podrazumijeva čarobno opuštanje i kreiranje nove-najbolje verzije sebe, stvaranje drugačije perspektive i nove stvaralačke energije, tako da pri povratku svojim kućama više nećete biti isti a to će sigurno donijeti promjene  i u Vašoj okolini.

Dodatne opcije

Osim ponude našeg programa, možete koristiti različite tretmane njege tijela u pansionskom wellnessu. Uz uplatu je potrebno navesti da želite dodatne opcije kako bih rezervirala termine.

O smještaju

Smještaj će biti u sobama unutar pansiona . Program će se odvijati unutar objekta.

Ovaj retreat je za Vas ako ste:

 • Otvoreni za meditacije, zvučne terapije i istraživanje sebe iznutra
 • Nemate problem biti prisutni i otvoreni u grupi ljudi koja istražuje, transformira se i raste u svojoj moći
 • Možete prisustvovati cijelo vrijeme trajanja.

Ponuda uključuje

 • 2 noćenja, 2 večere, 2 ručka i 2 doručka
 • WiFi internet u apartmanima
 • 2 zajedničke gong kupke
 • 2 jutarnje meditacije
 • individualni tretman
 • 1 radionica
 • Masaža po izboru uz nadoplatu *
 • Sauna, jacuzzi

Voditeljice programa: Svetlana Vukić, dipl. ing. matematike, NLP trener, certificirani Peter Hess zvukoterapeut, Theta Healing® praktičar

Dubravka Fazlić, dipl.oec, terapeutski savjetnik, NLP Trener, Wingwave coach i Nutrition coach.

Vrijeme: 23.04.-23.05.2018.
Mjesto: Stara škola

Ponijeti udobnu odjeću i obuću te prostirke.