Uz gong kupke, meditacije, individualne tretmane i radionice

Da li ste nekad poželjeli da vrijeme stane? Ili da se vratite u prošlost bez buke automobila kada je sve bilo mirno i polako? Ili da dođete negdje na domaću hranu kod gazdarice širokog osmijeha zaljubljene u kuhanje. I da se samo opuštate i opuštate i uživate… Da se netko brine o Vama dok ponirete duboko u sebe u ljepoti čiste prirode uz zvukove drevnih instrumenata koji Vas vraćaju izvoru i Vašim prirođenim resursima i kreativnim sposobnostima. Sve vaše brige i obaveze nestaju, družite se s ljudima iste namjere pod stručnim vodstvom terapeuta i maštate o budućem životu i novoj osobi koja ćete postati. Čisti mentalni, emotivni i fizički detoks!

 

O Silbi

 

Jedan zaljubljenik u Silbu je rekao: ” Predivan je kontrast putovanja i samog dolaska na taj voljeni otok. Posljednjih 15 minuta plovidbe katamaranom Princ Zadra, od Premude do Silbe, osjećam uzbuđenje kao da susrećem starog prijatelja ili veliku simpatiju. A onda, kada brod stane uzbuđenje raste dok ne iskoračiš nogom na rivu – tada odjednom osjetiš potpuni mir, kao da je vrijeme stalo.” To neće  reći samo jedna pjesnička duša, reći će to svatko tko je doživio Silbu prvi put i ostao na njoj zauvijek. Ljepota je u tome što se osjećaj ne gubi godinama, već raste i svaki put sve željnije iščekuješ doći u okrilje njenih ljepota.

 

Izlaskom iz katamarana domaćini i njihovi karići te pokoji traktor čekaju svoje goste. Nakon nekoliko minuta svi će biti u svojim kućama, sobama i apartmanima, a onog trena kad puste svoj kofer u sobi, silbenski friški zrak projuri glavom i istjera i posljednju brigu koja je bila na pameti i pušta je da u potpunosti doživi boje, mirise i osjećaje ovog prekrasnog rajskog zelenila i velikog plavog mora koje Silbu i njeno zelenilo okružuje. I avantura vaše duše može početi…

 

O programu

 

Dolazak je planiran za ponedjeljak navečer kada iz Zadra stiže katamaran. Do Zadra možete doći autobusom ili ćemo Vas nakon Vaših prijava povezati da možete dijeliti prijevoz automobilom. Nakon ukusne večere dobrodošlice, imat ćemo zvučnu kupku kako bi se povezali i ostavili sve brige, stres i nemir iza sebe.

Svaki dan počinjemo dinamičnom meditacijom ili laganim istezanjem nakon čega slijedi doručak. Dok će neki od Vas biti na individualnim tretmanima, ostali će tada imati slobodno vrijeme, za upoznavanje otoka. Otok je pun ljekovitog bilja pa će ljubitelji sigurno biti oduševljeni.

U dogovoreno vrijeme ćemo imati zvučne kupke na obali mora, a ako nas vrijeme ne bude poslužilo koji dan, imat ćemo ih u unutrašnjem prostoru dvorane u mjestu.

U utorak i četvrtak ćemo održavati radionice s temom koja će biti prilagođena cijeloj grupi. To će biti zabavne, praktične i, uvjerena sam, inspirativne radionice sa kojih ćete ponijeti iskustva za daljnju primjenu u svakodnevnom životu.

Odlazak je planiran za subotu rano ujutro kada kreće katamaran jer smo planirali vrijeme Vaše prilagodbe prije odlaska na posao.

Radit ćemo na svim Vašim razinama, razgibati ćemo tijelo, otpuštati emocije šetnjom uz more, otpuštati stara vjerovanja i obrasce ponašanja, otkrivat ćemo koliko nam podrške priroda može dati u šumi crnike, maštat ćemo i kreirati naše želje te mijenjati svoje stanice uz podršku svemirskih vibracija gongova. Individualni tretmani će se kreirati prema Vašim potrebama u tom trenu, a mogu se sastojati od jedne ili više različitih metoda kojima se bavim (vibracijsko iscjeljivanje zvukom tibetanskim zdjelama, life coaching, theta healing, dijagnostika kompletnog stanja organizma na kvantnoj razini sa savjetovanjem,..)

Vaša transformacija podrazumijeva čarobno opuštanje i kreiranje nove-najbolje verzije sebe, stvaranje drugačije perspektive i nove stvaralačke energije, tako da pri povratku svojim kućama više nećete biti isti a to će sigurno donijeti promjene  i u Vašoj okolini.

Svaki dan ćete imati nutricionistički balansirane obroke, što podrazumijeva doručak, ručak i večeru.

 

Dodatne opcije

 

Imate mogućnost degustacije i kupovine domaćih proizvoda – prvog ekološkog hrvatskog vina, maslinovog ulja, meda, domaćeg kozjeg sira pa sve do prirodne kozmetike s aromom otoka.

Imate jednu vrlo primamljivu opciju koja nije uključena u ovu ponudu a izvodi je kolegica Matilda Sindičić. Radi se o tradicionalnoj kineskoj masaži koja će Vam u trajanju od 60 minuta, djelovati na tri stupnja jer se manipulira mekim tkivom, istežu kosti i omogućuje se bolji protok energije. Uz uplatu je potrebno navesti da želite ovaj tretman kako bih rezervirala termine.

 

O smještaju

 

Smještaj će biti u apartmanima, od kojih svaki podrazumijeva smještaj za 2-3 osobe. Postoji četiri apartmana u kompleksu i nalaze se u istom dvorištu u samom centru Silbe 200 m od morske obale sa obadvije strane. Svi sadržaji programa će se odvijati u istom prostoru, tako da se podrazumijeva domaćinska atmosfera. Obroci su uključeni u cijenu, a budući smo usklađeni sa finim vibracijama, osigurana je harmonična, gotovo obiteljska atmosfera.

 

Ovaj retreat je za Vas ako ste

 

  • Otvoreni za meditacije, zvučne terapije i istraživanje sebe iznutra
  • Nemate problem biti prisutni i otvoreni u grupi ljudi koja istražuje, transformira se i raste u svojoj moći
  • Možete prisustvovati cijelo vrijeme trajanja.

Ponuda uključuje

 

  • 1 noćenje s večerom i 4 puna pansiona (lagana večera pri dolasku, 4 večere, 4 ručka, 4 doručka, grickalice, kava, sokovi, čajevi, voće)
  • WiFi internet u apartmanima
  • 5 zajedničkih gong kupki
  • 4 jutarnje meditacije
  • individualni tretman
  • 2 radionice

Voditeljica programa: Svetlana Vukić, dipl. ing. matematike, NLP trener, certificirani Peter Hess zvukoterapeut, Theta Healing® praktičar

Vrijeme: 17.-22.04.2017.
Mjesto: Silba

 

Kod prijave obavezno navesti vrstu prehrane. Ponijeti udobnu odjeću i obuću i prostirke (karimate).

O meni

Iskustvo oštećenog sluha mi je u početku donijelo jako puno problema u životu – nedostatak samopouzdanja, veliku osjetljivost, strah, krivnju, osjećaj da sam pogrešna takva kakva jesam, osjećaj nepripadanja u mjestu gdje živim.

Prilikom studiranja na Prirodoslovno matematičkom fakultetu to isto iskustvo me pokrenulo na istraživanje života, mene, drugačijih puteva i pogleda na stvarnost te donijelo puno pozitivnih promjena. Uspjela sam prekinuti nepodržavajuće odnose, postaviti granice tamo gdje je trebalo, promijeniti uvjerenja koja mi nisu donosila dobro i iskoristiti svoj potencijal na način da sam ulogu menadžerice u IT-u zamijenila terapeutskom.

Dugogodišnje ulaganje u sebe višestruko se isplatilo. Ograničenje osjetila mi je pokazalo da mogu živjeti život bez ograničenja uma!
Put mog osobnog razvoja je započeo reikijem, a susret s moći iscjeljivanja zvukom potaknuo na edukaciju za certificiranog zvukoterapeuta na Peter Hess akademiji. Kako bih što kvalitetnije pomogla svojim klijentima, postajem i Theta Healing praktičar, a paralelno pohađam višegodišnju edukaciju da bih se certificirala za zvanje trenera neurolingvističkog programiranja. Koristim svaku moguću priliku da pohađam radionice i seminare domaćih i inozemnih terapeuta. Osim sadašnje privatne prakse, radila sam u ayurvedskom centru, a kasnije u centru prirodnih terapija Surya gdje sam se srela s kineskom medicinom koju nastavljam proučavati.

Za to vrijeme pišem blogove, članke na raznim portalima, terapiju zvuka prezentiram na humanitarnim koncertima, sajmovima, predstavljanjima knjiga u muzejima i kazalištima, te raznim događanjima u organizaciji časopisa Sensa.
Kroz svoje seminare, radionice, instrukcije iz raznih predmeta, life coaching, zvučne kupke i masaže želim povezati sva tri pogleda – um, duh i tijelo kako bi moji klijenti ostvarili svjesno življenje u ovdje i sada. Osim čitanja knjiga volim dizajnirati interijere, odjeću, plesati, pjevati i uživati u prirodi i društvu meni dragih ljudi.

O Matildi

Matilda Sindičić rođena je u Zagrebu, 18.07.1983. godine. Djetinjstvo je provela na relaciji Zagreb-Silba i oduvijek maštala da će živjeti na Silbi. Osnovnu i srednju školku završila je u Zagrebu, a dan nakon završenog Prehrambeno-biotehnološkog Fakultet u Zagrebu 2010. godine, smjer nutricionizam, seli se u Zadar. Od 2012.-2014. je radila u NaturHousu, centru za nutricionističko savjetovanje i dijetetiku, a zadnje dvije godine radi u Poljoprivredno-prehrambeno-veterinarskoj školi Stanka Ožanića u Zadru, gdje predaje mladim naraštajima nutricionista. Od 2010. godine počinje se baviti reikijem, te 2014. postaje majstoricom reikija. 2015. godine je završila školu za energetskog terapeuta. U slobodno vrijeme voli šetati prirodom, baviti se bio poljoprivredom, pisati pjesme, plesati i svirati.