Uvijek ste tu za druge – rješavate njihove probleme i činite im usluge. Radite 15 sati na dan, umorni ste kao pas, ali ne vidite kako drugačije? Osjećate se usamljeno bez obzira na puno ljudi oko Vas? Pomalo Vam sve postaje sivo i besmisleno.

Učili su nas od malih nogu da je pokazivati pažnju sebi narcisoidno i tako iz nas stvorili žrtve ili agresore. Što znači da ćemo ili udovoljavati svima da bi bili prihvaćeni i voljeni jer to ne dajemo sami sebi, ili ćemo staviti masku „coolera“ kome emocije nisu bitne, a u biti oko sebe smo napravili oklop straha da nitko ne bi prišao tako blizu, „otopio“ nas i kad tad povrijedio.

Nova znanstvena istraživanja pokazuju da je maloj djeci ljubav potrebnija od hrane kako bi preživjeli. Ništa drugačije nije niti kod odrasle osobe. Bez ljubavi prema sebi, ne možemo odrastati, a time niti ostvarivati svoje želje i dobre odnose. Na svakom je čovjeku izbor kojim će putem krenuti, odnosno čemu će posvetiti pažnju i na osnovu toga, što će rasti – ljubav ili strah. Strah od gubitka „sigurnog i dobrog života“, kreirat će stalna ponavljanja istih krugova. Promjenom stava prema sebi, odašiljat ćemo druge vibracije i privlačiti drugačije životne situacije i drugačije odnose.

No KAKO izgleda ljubav prema sebi i KAKO to učiniti je najčešće pitanje, na koje ćete dobiti odgovore na ovoj radionici.

Saznajte praktične tehnike da bi pokrenuli unutarnje procese.