MQAT dijagnostika i kontrola

Kvantno magnetno rezonantna analiza tijela (MQAT) –  bez vađenja krvi, zračenja i neugodnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma po sustavima

Simptomi narušavanja našeg zdravlja očituju se već s pojavama nesanice, glavobolje, anksioznosti, gubitka apetita, stresa, straha, lupanja srca, umora i sličnog.
MQAT dijagnostika spaja najbolje od medicine, bioinformatike i najnovijih tehnoloških inovacija kako bi mogli spriječili ili dijagnosticirati zdravstveni problem prije nego se on manifestira na fizičkom tijelu.
Ljudsko tijelo je sastavljeno od milijuna stanica koje se konstatno razvijaju, dijele, regeneriraju i umiru.
U tim procesima emitiraju se elektromagnetski valovi i na osnovu njihovih signala možemo raspoznati da li je tijelo u dobroj ili lošoj kondiciji, te čak i u stanju bolesti.
Uređaj koji se koristi u dijagnosticiranju, analizira taj fenomen i na osnovu sakupljenih rezultata daje izvještaje o kardiovaskularnom stanju, stanju srca i mozga, stanju jetre i bubrega, hormonski status, nedostatku vitamina i minerala, prisutnosti teških metala, stanju kože, stanju kostiju, imuniteta, kiselosti organizma i još mnogo toga.

Terapeut na osnovu tog izvještaja daje preporuke različitih vrsta suplemenata, promjene životnog stila ili terapeutskih metoda koje Vaš organizam dovode u dobro i produktivno stanje!