Autentična i sretna

Individualni mentorski program 

 

Donesi nove odluke
Poštuj svoje vrijeme
Stavi sebe na prvo mjesto
Brige i strahove pretvori u rješenja
Otpusti nebitno (ljude, stvari i situacije)
Životne borbe pretvori u avanture
Umjesto problema kreiraj ideje
Razočarenja pretvori u lekcije mudrosti
Modeliraj uspješne i autentične ljude
Voli se, poštuj i budi nježna prema sebi

 

Živi život vrijedan življenja!

 

U nekom trenutku života, kada se desi određena vrsta krize na bilo kojem polju – zdravlje, posao, ljubav, odnosi, imamo priliku osvijestiti što nas u nama samima sprječava da krenemo dalje.

Tada je izuzetno važno imati osobu, coacha/mentora, koja će te aktivno slušati i moći pravilno usmjeravati.

Zvuči li ti poznato?

 

Nezadovoljna si sobom i svojim životom

Uvijek si se osjećala drugačijom od ostalih u svojoj okolini

Govorili su ti da si preosjetljiva

Nikad nisi bila zadovoljna s prosječnim životom

Ne znaš što zaista želiš

Povremeno imaš depresivne epizode i napade panike

f

 

Ne znaš postaviti granice

Život ti je toliko stresan da nemaš kvalitetan san

Nedavno je otišla bliska osoba iz tvog života

Doživjela si traumatsko iskustvo

Imaš dojam da se vrtiš u krug

Želiš promjenu a ne znaš kako ju napraviti

Zašto ti treba life coach ?

 

 • Čitajući knjige možeš provesti sate, ali nećeš dobiti rezultate
 • Većina naučenog na edukacijama nikada se ne primjenjuje
 • Pomaže vam sanjati veće snove i ostvariti puni potencijal
 • Zna kako, kada i zašto
 • Zna koje su prepreke na putu do cilja i kako ih ukloniti
 • Drži te fokusiranim na ono što želiš i odgovornim za rezultat

f

 

 • Usmjerava te na kraći put do cilja
 • Ohrabruje svojim primjerom
 • Diže te kad padneš
 • Uči te kako da iz grešaka izvučeš lekcije mudrosti
 • Daje ti ohrabrenje i podršku
 • Otkriva smisao osobnog razvoja

Zašto želiš raditi sa mnom

 

 • Tvoj mi je uspjeh važan
 • Bila sam u tvojim cipelama
 • Znam da možeš i znam kako možeš ostvariti sve što si naumio/la
 • Ja sam ti mentor, coach i terapeut istovremeno
 • Potičem te na stalni rast
 • Kreiramo kratkoročne i dugoročne ciljeve
 • Osiguravam ti siguran prostor za dijeljenje pun topline i razumijevanja
 • Imamo dvosmjernu komunikaciju
 • Prenosim ti nova znanja
 • Tvoj fokus usmjeravam na budućnost
 • Pomažem ti doći do vlastitih rješenja
 • Podržavam te da postigneš trajnu promjenu
 • Rješavamo izazovne situacije u tvom poslovnom i privatnom životu
 • Usmjeravam te na akciju
 • Pitanjima te potičem na dublje istraživanje sebe
 • Iscjeljujem tvoje traume iz prošlosti
 • Učim te upravljati mislima i emocijama
 • Djelujem holistički na um, duh i tijelo kako bi ostvario svjesno življenje u SADA i OVDJE

Kako radimo

 

Na svojim savjetovanjima vodim brigu o tome da stvorim sigurnu i zaštićenu okolinu, punu topline i razumijevanja u kojoj će se klijent moći otvoriti, suočiti se sa problemom i pogledati stvari iz drugačije perspektive – perspektive objektivnog promatrača.

Zajedno postavljamo cilj koji je u tom trenutku života najvažniji i radimo na svim nivoima osobnosti – mentalnom, emotivnom, duhovnom i fizičkom. Različitim energetskim i psihološkim tehnikama podižemo vibracijsku frekvenciju i osobnu moć, čistimo podsvijest od potisnutih negativnosti i strahova, iscjeljujemo stare rane i otkrivamo jednu novu opušteniju, laganiju i pozitivniju osobu.
Viša razina svijesti koja se postigne u takvom programu rada pomaže da je klijent samopouzdaniji, snažniji, svjestan svojih resursa i u stanju je preuzeti odgovornost za donošenje odluka koje čine život kvalitetnijim i sretnijim.

Najčešća pitanja

Koliko traje pojedinačni termin

60 min

Kako rezerviramo termin

Kada utvrdim da li ti bolje pašu popodnevni ili jutarnji sati ,usklađujem te sa svojim rasporedom i dodjeljujem slobodni termin.

Koliko ranije treba doći

Dobro je da dođeš točno na vrijeme, inače te ne mogu primiti.

Kako radim s klijentima izvan Zagreba

Za njih su konzultacije online, a one su moguće i za klijente u Zagrebu ako ti je iz nekog razloga tako prikladnije.

O voditeljici programa

 

Ja sam Svetlana Vukić, poslovna i životna mentorica, terapeutkinja zvukom, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.

Nakon uspješne karijere u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.

Kroz svoj rad želim povezati sva tri pogleda –um, duh i tijelo kako bi moji klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.

Testimonials

 

Ja sam svoju budućnost manifestirala na tvom predivnom dočeku 2020. i kreirala sve to (ali i puno više!) u godinu dana! Udala sam se za najboljeg čovjeka na svijetu, rodila prekrasnog dječaka i počela graditi obiteljsku kuću! Hvala ti Svetlana na tom iskustvu ❤ 

 

Rea

Testimonials

 

Oduševila me Svetlanina posebnost-zrači prekrasnom pozitivnom energijom. Na vrhuncu životne krize odlučila sam joj se obratiti za pomoć. Akumulirana loša energija i kriva uvjerenja  doveli su me do totalne konfuzije i depresije. Svojim iskusnim savjetima i zvučnim terapijama preokrenula je moj život za 180 stupnjeva. Potaknula me na izlazak iz zone komfora čime je meni nerješive probleme pretvorila u rješive, osvijestila moje  talente  i otklonila većinu negativnih emocija.

 

Ivana

Testimonials

 

U susretu sa Svetlanom i njenim instrumentima osjećam se tako zagrljeno toplinom i ljubavlju, u razgovoru Svetlana je puna energije i motivacije da iz vas izvuče vaš naljepši dio, da bi se do toga došlo treba proći i kroz mračne tunele vašega života, u mom su to slučaju bili strahovi od ljudi, manjak samopouzdanja i motivacije, gubitak voljene osobe koji se odražava na sklapanje emotivnih veza, u tom procesu prošli smo kroz puno tog neizgovorenog, puno ljutnje i tuge, no i puno smijeha i sjećanja, da bi sve gore nabrojeno zamjenili time da sam danas mirna i zadovoljna osoba koja ide prema ostvarenju životne svrhe puna samopouzdanja i vjere u sebe, drugačijeg pogleda na ljude i odnose, drugačijih emotivnih obrazaca.

 

T.F.

Testimonials

 

Opisati Svetlanu pojmovima kao što su terapeut, mentor, savjetnik – doista nije zahvalno. Njena stručnost, obrazovanje, životno iskustvo te ljudskost nadilazi takve šture definicije.Svetlana ne daje odgovore na naša pitanja, ona nam pomaže da si postavimo pitanja na koja doista tražimo odgovore. Istinske odgovore često ne nalazimo ni brzo ni lako, češće putem dođemo i do novih pitanja. Taj put je naše cjeloživotno učenje o sebi a Svetlana na tom putu ne vodi – ona te strpljivo prati, držeći nas za ruku, čuva naša leđa.

 

S.L., poduzetnica

Testimonials

 

Ponekad čovjek zaglavi u životu ili nekim njegovim aspektima. Tada ćete ili ostati tako ili si pomoći.

Ja sam se odlučila za ovo drugo i tu je u moj život ušla Svetlana.Svetlana je svojim zaraznim optimizmom, iskrenim zanimanjem i razmijevanjem te najviše slušanjem doprla do nekih stvari u mom životu za koje sam mislila da više ništa ne znače. Pokušavala sam ih ignorirati i na taj način riješiti probleme, međutim njeno inzistiranje upravo na osvještavanju istih pomoglo mi je shvatiti samu sebe i riješiti zaostale neriješene stvari.

Svetlana je osoba koja vas gleda bez osuđivanja i ne misli da ste “ludi” u svojim promišljanjima. Ne nameće svoj stil  razmišljanja već vam pomaže pronaći vlastiti na pristupačan način.
Kada odlazite od Svetlane osjećate se pozitivno i “lagano”, a to je upravo ono što je meni bilo potrebno. Ima nešto u onome da prave osobe ulaze u vaš život u pravom trenutku. Meni se taj trenutak dogodio i zahvalna sam na tome.
 

A.Z.

Testimonials

 

Dolasci kod Svetlane su mi pomogli da bez puno muke položim ispit na fakultetu, koji sam nakon dva tjedna dolazaka bez problema i položila. Svakako to preporučam svima koji iz bilo kog razloga “zapnu” na sličnom problemu, a i sama imam u planu ponovno na taj način riješiti još jedan ispit. Posjetima Svetlani i još nekim tehnikama rada na sebi, mogu reći da sam se puno promijenila, drugačije doživljavam sebe i svijet, ljude oko sebe, jer se inače uz puno obaveza i opterećenja prepustiš i počneš ponašati kao i većina ljudi. Dopuštaš nebitnim (ali i bitnim) ljudima da crpe tvoju energiju, a rezultat svega je tvoja ermocionalna svakodnevna iscrpljenost i nezadovoljstvo. Moraš postati sebičan i sebe mijenjati, jer na taj način možeš biti sretan, smijati se i uživati u životu. Naučiš se jednostavnije nositi sa problemima i rješavati ih, te mogu reći da sam postala puno pozitivnija osoba. Također sam riješila prošlost povezanu uz oca koji je umro, kao i same događaje oko smrti, sada imam mir i lijepa sjećanja na njega. Uvijek ima mjesta za napredak i rad na sebi, ali sa svojim dosadašnjim radom na sebi sam jako zadovoljna.

ekonomistica

Testimonials

 

Puno puta smo zbunjeni i ne znamo kako dalje. Svi se ponekad nađemo u toj situaciji pa tako i ja. Razmišljala sam o svemu, pričala sa prijateljicama ali mi nikako nisu bile jasne neke stvari. Slučajno (iako ništa nije slučajno) u razgovoru sam čula za Svetlanu i odmah otišla do nje. Na prvom tretmanu oduševilo me to što nisam bila limitirana vremenom…koliko god treba, Svetlana mi se posvetila u potpunosti. Od psihe pa do fizičkog stanje sve je obuhvatila. Po završetku bila sam puno bolje, ali sam i imala jasnu sliku svega. Hodati sa lakoćom i znati što sada bilo mi je prekrasno, kolika sreća u meni samoj.

 

P.E., poduzetnica

Testimonials

 

Svetlanu bi opisala kao jednu blagu i nježnu energiju koja je puna ljubavi i koja istu širi oko sebe. Inače sam po pitanju emocija intovertirana osoba, ne volim pričati o svojim osjećajima i željama. Međutim Svetlana me uspije na neki način otvoriti i nemam problema pričati sa njom o bilo kojoj temi; čak joj znam reći neke stvari koje i sama sebi ne želim priznati ? možda je razlog u tome što je i sama Svetlana vrlo otvorena prema meni.

U zapravo kratko vrijeme što se znamo, Svetlana mi je postala više kao prijateljica sa terapeutskim vještinama ? i dok se družimo na raznim našim terapijama, imam osjećaj da se polako ali sigurno mijenjam u malo bolju osobu.
Zaboravila sam spomenuti zvučne kupke nakon kojih se osjećam puna energije, kao nova.

B.D., konzultantica

Testimonials

 

Svetlanu je odabrala moja intucija u jednom trenutku mog života, kada sam “zapela” i kad sam trebala pomoć. Puno sam toga ja već odradila, ali sam osjećala da stojim ispred prepreke koju ne vidim dobro i ne mogu prijeći. Prvi susret sa Svetlanom bilo je jednostavno prepoznavanje da sam baš tu gdje trebam biti. Upoznavanje smo preskočile, jer kao da smo se znale godinama, i sve je poteklo samo od sebe. U razgovoru sa Svetlanom otkrila sam još puno blokiranih, duboko pohranjenih bolnih iskustava, negativnih uvjerenja, koja,  iako ih ja nisam bila svjesna,itekako su imala utjecaj na moj život. Bilo je tu i suza i smijeha… ali nakon  toga je ostalo veliko olakšanje,  skidanje tereta sa mojih ramena,  spremanje ljepote u mom srcu. Zvučna kupka ili gong nakon takvih seansi  donosili su duboko opuštanje, “premazivali” su melemom rane koje su se otvorile… i svaki puta…baš svaki puta… otišla sam od Svetlane kao sretnija i zdravija osoba od one koja je došla. Vjerujem da nas čeka još puno lijepih druženja. Moje iskustvo i uvjerenje je da u konačnici sve životne bitke moramo odraditi mi sami… nitko nam ne može pomoći ako to ne želimo, ili ne dopustimo. Ali zašto ići sam kad nam univerzum šalje pomoć. Obzirom da sam se ja uvjerila da ništa u životu nije slučajno… tako ni Svetlana ne nosi to ime slučajno!…. Svetlana je Svjetlo na Putu Života!

Irena

Testimonials

 

Sve se događa s razlogom i ništa nije slučajno pa tako i naš susret s dragom nam ženom Svetlanom Vukić i zvukoterapijom (nije bio slučajan). Došla je u pravo vrijeme. Na zvukoterapiju je prvo odlazio 12-godišnji sin, samozatajan, lošije koncentracije u školi a potom i ocjena. I samopouzdanje je bilo narušeno. Kreativac u svojoj nutrini izgubio je “boje” negdje po putu od kuće do škole i ušao u crno bijelu sliku. Redovno odlazeći na zvukoterapiju, malo po malo počele su se vraćati “boje” i mir koji sam odmah počela primjećivati kod njega. Počeo se osjećati dobro u svom tijelu. Koncentracija/fokus je bivao duži a komunikacija bolja.  Samopouzdanje je raslo i sa njime ocjene. Od tada ima svoju afirmaciju: “Vrlo opušteno i samo pozitivno!”

Manjak energije, motivacije, rekla bih podrške, radije bih odustala nego išla naprijed,  životne radosti malo, strahovi samostalne vožnje u automobilu. Sve su to bili moji razlozi odlaska na zvukoterapiju. Prepuštala, opuštala i otpuštala sam svoje tijelo,  dušu i mozak pomoću tog magičnog zvuka koji je ulazio u moje stanice u tijelu, budio ih i punio radošću života! Ideje su počele navirati, snaga za ostvarenjem istih se vratila  i umjesto uništavanja, sada transformiram. Uživam u ljepoti života!  Od srca i vama koji ovo čitate želim radost života, ljubav u srcu i ljepotu u oku. Hvala ti draga Svetlana na buđenju nove mene s punim potencijalom!

Marina Drakulić, poduzetnica