Ja sam Svetlana Vukić

 

Imam rješenje za tvoje probleme.

Odluči se i investiraj u najvažniju osobu – SEBE.  Dobiveno je uvijek puno veće od uloženog!

Zajedno ćemo otključati tvoje maksimalne potencijale i uvidjet ćeš da možeš postići sve što poželiš, granice postoje samo u tvom umu. Naučit ću te kako snove pretvoriti u stvarnost!

Kako ti mogu pomoći

Posao – Naučit ćeš poslovne metodologije, riješiti ograničavajuća uvjerenja i postat ćeš vrhunski stručnjak i lider u poslu kojeg voliš i za koji si dobro plaćena!

Život – Uz moje vodstvo i naučene vještine, psihoterapijske tehnike i energetsku medicinu, postat ćeš osoba koja hrabro i autentično živi svoj život u sreći, ljepoti i obilju, ima harmonične odnose i unutarnji mir bez obzira na situacije u kojima se trenutno nalaziš.

Učenje – Pokazat ću ti kako učenje može biti zabavno i ima svoj smisao! Ljubav prema učenju će postati tvoja nova stvarnost.

Vrijednosti

Osobni primjer

Živim ono što ti prenosim, volim posao koji radim i strastveno doživljavam život. Moji klijenti osjećaju toplinu, podršku, ljubav, prihvaćanje, pozitivnu energiju, veselje i lako mi mogu iskomunicirati što ih muči. Pokazujem im kako se može biti zadovoljan poslom, kako ostvarivati napredak i kreirati blagostanje u svim područjima.

Holistički pristup 

Na svojim savjetovanjima vodim brigu o osjećaju dobrodošlice i povjerenja te stvaram sigurnu i zaštićenu okolinu, punu topline i razumijevanja u kojoj ćeš se moći otvoriti, suočiti sa problemom i sagledati stvari iz perspektive objektivnog promatrača. Zajedno postavljamo privatni ili poslovni cilj koji je u tom trenutku života najvažniji i radimo na svim nivoima osobnosti – mentalnom, emotivnom, duhovnom i fizičkom. Promjena postaje lagana i zabavna!

Personalizirani pristup

Svaka osoba je unikat – ima svoj jedinstveni doživljaj stvarnosti, jezik kojim se izražava i način na koji prima informacije. Slušajući te s pažnjom i empatijom, prilagođavam svoj način rada tako da što brže i jednostavnije postigneš svoje rezultate.

 

Metodologija, znanje i iskustvo 

U svom pristupu povezujem modernu znanost i drevna duhovna znanja zajedno s osobnim iskustvom izlaska iz dubokih životnih kriza što te inspirira i motivira na stalni napredak. Moja stručnost u realizaciji i implementaciji metodologije u praksi daju ti sigurnost u ostvarenje zadanih ciljeva.

Po čemu sam drugačija

Preporučuju me jer sam zabavna, duhovna, sjajna osoba i terapeut koji ima široko znanje o različitim pristupima pa svaka osoba ima strogo individualizirani pristup prema svojim potrebama. Mogu riješiti bilo koji problem. To je iskustvo koje još nisu imali, pružam im i zabavu i razvoj, osjećaju se “doživljeni” i da imaju podršku u življenju SVOG života.

Tko su moji klijenti?

Moji klijenti imaju želju za istraživanjem i ljubav prema istini te preuzimaju odgovornost za kreaciju svog života.

Oni žele postići napredak u bilo kom području, disciplinirani su i fokusirani. Istražuju, postavljaju pitanja, uče i primjenjuju znanja kako bi kasnije samostalno mogli ostvarivati željene rezultate.

Moja vizija

Povećanje svjesnosti i razvoj svakog pojedinca, stvara nove standarde za društvo koja funkcionira na drugačijim vrijednostima – uzajamnom poštovanju, humanosti, poštenju, podršci, povjerenju, harmoniji, skladu i kreativnom razvoju u beskonačnom polju mogućnosti.

Moja priča

poslovna i životna mentorica, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.

Nakon uspješne karijere i menadžerske pozicije u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa, autorica bloga i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenje životne svrhe.

Kroz svoj rad s klijentima želi povezati sva tri pogleda – um, duh i tijelo kako bi njeni klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.