Naučit ću te kako snove pretvoriti u stvarnost!

 

 

Zajedno ćemo otključati tvoje maksimalne potencijale i uvidjet ćeš da možeš postići sve što poželiš, granice postoje samo u tvom umu.

 

Svaki problem ima svoje rješenje, samo se trebaš odlučiti i investirati u najvažniju osobu – SEBE.  Dobiveno je uvijek puno veće od uloženog!

 

 

Čujem srcem a ne sluhom.

 

 

 

Svetlana Vukić

life & business coach

Upoznajmo se!

 

Djetinjstvo mi je bilo protkano učenjem, peticama, nagradama i vježbama slušanja i govora u Zagrebu za vrijeme praznika. Naime, nosim slušne aparate od svoje šeste godine.

Sanjala sam odlazak u grad na studij kako bih diplomom inženjera matematike ostvarila posao iz snova.
 
Uživala sam radeći u iznimno dinamičnoj atmosferi IT biznisa na domaćim i međunarodnim projektima, napredovala do menadžerskih pozicija, udala se, imala široki krug prijatelja, kupila prekrasan dvoetažni stan i sve ono što dobre kćerke trebaju da naprave.
Radeći na sebi, počele su me neke stvari žuljati kao kamenčić u cipeli.
 
Sve je tu, ali NEŠTO NEDOSTAJE, neki tajni sastojak. Slikala sam sliku svog života, ali nije bilo završnog poteza kistom. Govorila sam sebi da su moja OČEKIVANJA PREVISOKA.
 
I onda se slika raspala. Na svim područjima života. Odjednom je dugogodišnji osobni razvoj oljuštio dovoljno slojeva da se puno toga pokazalo življenjem onoga što sam naučila da bi trebalo živjeti.
 
 
Uslijedio je BURNOUT i tu sam šansu morala iskoristiti. Više nisam mogla zanemarivati to duboko unutarnje znanje i intuiciju. Napravila sam ŽIVOTNI ZAOKRET prema coachingu i terapijama zvukom kao MOM IZBORU. Bilo je to sad ili nikad!
 
Postala sam certificirani terapeut zvukom prve generacije u Hrvatskoj, a nakon toga i NLP trener. Skok u nepoznato, donio je puno izazova, ali i spoznaju da sam UVIJEK PODRŽANA.
Sve se povezalo, sva moja znanja i poslovna i životna iskustva. Sada ih svakodnevno prenosim svima koji žele prevladati strahove i ostvariti život vrijedan življenja.
 
SLOBODA I LAKOĆA ŽIVLJENJA postala su moja svakodnevnica. Svakim danom učim nešto novo, uživam u društvu dragih ljudi, istražujem život i veselim se rezutatima mojih klijenata. Živim ŽIVOT KOJI SAM SANJALA i pomogla sam tisućama klijenata da ostvare to isto.
 
Stečenim iskustvom i znanjem kroz godine rada, kreirala sam mentorske programe BOGATA I USPJEŠNA i AUTENTIČNA I SRETNA kako bih svojim klijentima osigurala individualni pristup i potrebnu jasnoću, energiju, fokus i disciplinu da ostvare dobro plaćeni posao, prevladaju strahove, budu kreativni, autentični i samopouzdani i imaju odlične odnose.
Iskustva
 
 
13 godina bavljenja zvukom, certifikati za Peter Hess terapeuta zvukom, NLP trenera, theta healing praktičara, reikija prvog i drugog stupnja, PEAT procesora i edukacija za EHSP coacha (rad s empatima i visokoosjetljivim osobama).
 
10 godina terapija i coachinga s klijentima svih generacija i kreirana dva individualna mentorska programa te edukacija po mjeri tvrtke.
 
35 godina poučavanja đaka i studenata i kreirana vlastita metoda učenja
 
15 godina karijere u dinamičnom okruženju informatičke struke, iskustvo na međunarodnim i domaćim projektima i konstantna edukacija
 
27 godina osobnog razvoja i konstantne edukacije u tom području (pohađanje seminara renomiranih domaćih i svjetskih terapeuta – znanja o eneagramima, iscjeljenju trauma, učenja zasnovana na predajama sufi majstora, sudjelovanja na obiteljskim konstelacijama po Bertu Hellingeru i još mnnogo toga)

 

Vrijednosti

Osobni primjer

Živim ono što ti prenosim, volim posao koji radim i strastveno doživljavam život. Moji klijenti osjećaju toplinu, podršku, ljubav, prihvaćanje, pozitivnu energiju, veselje i lako mi mogu iskomunicirati što ih muči. Pokazujem im kako se može uživati u poslu, kako ostvarivati napredak i kreirati blagostanje u svim područjima.

Holistički pristup 

Na svojim savjetovanjima vodim brigu o osjećaju dobrodošlice i povjerenja te stvaram sigurnu i zaštićenu okolinu, punu topline i razumijevanja u kojoj ćeš se moći otvoriti, suočiti sa problemom i sagledati stvari iz perspektive objektivnog promatrača. Zajedno postavljamo privatni ili poslovni cilj koji je u tom trenutku života najvažniji i radimo na svim nivoima osobnosti – mentalnom, emotivnom, duhovnom i fizičkom. Promjena postaje lagana i zabavna!

Personalizirani pristup

Svaka osoba je unikat – ima svoj jedinstveni doživljaj stvarnosti, jezik kojim se izražava i način na koji prima informacije. Slušajući te s pažnjom i empatijom, prilagođavam svoj način rada tako da što brže i jednostavnije postigneš svoje rezultate.

 

Metodologija, znanje i iskustvo 

U svom pristupu povezujem modernu znanost i drevna duhovna znanja zajedno s osobnim iskustvom izlaska iz dubokih životnih kriza što te inspirira i motivira na stalni napredak. Moja stručnost u realizaciji i implementaciji metodologije u praksi daju ti sigurnost u ostvarenje zadanih ciljeva.

Moja vizija

 

Povećanje svjesnosti i razvoj u poslovanju, životu i učenju svakog pojedinca pa i tvrtke, stvara nove standarde za društvo koja funkcionira na drugačijim vrijednostima – uzajamnom poštovanju, humanosti, poštenju, podršci, povjerenju, harmoniji, skladu i kreativnom razvoju u beskonačnom polju mogućnosti.

Zašto želiš raditi sa mnom

 

 

 • Tvoj mi je uspjeh važan
 • Bila sam u tvojim cipelama
 • Znam da možeš i znam kako možeš ostvariti sve što si naumio/la
 • Ja sam ti mentor, coach i terapeut istovremeno
 • Potičem te na stalni rast
 • Kreiramo kratkoročne i dugoročne ciljeve
 • Osiguravam ti siguran prostor za dijeljenje pun topline i razumijevanja
 • Imamo dvosmjernu komunikaciju
 • Prenosim ti nova znanja
 • Tvoj fokus usmjeravam na budućnost
 • Pomažem ti doći do vlastitih rješenja
 • Podržavam te da postigneš trajnu promjenu
 • Rješavamo izazovne situacije u tvom poslovnom i privatnom životu
 • Usmjeravam te na akciju
 • Pitanjima te potičem na dublje istraživanje sebe
 • Iscjeljujem tvoje traume iz prošlosti
 • Učim te upravljati mislima i emocijama
 • Djelujem holistički na um, duh i tijelo kako bi ostvario svjesno življenje u SADA i OVDJE