Prvi put sam na gongu završila slučajno. Samo što ja ne vjerujem u slučajnosti. Jer su mi zvučne kupke postale svojevrsna mentalna higijena. Kad mi se misli roje u glavi gong ih počisti kao metlicom. Svetlana ima dar da se stapa s gongom i s klijentom istovremeno. Plovidba na vibraciji gonga je nešto senzacionalno. Umiruje i stabilizira. Uz Svetlanin gong uspjela sam okusiti kako je to bar na nekoliko minuta vratiti se k sebi i koliko je tamo lijepo.

Ana Dumančić

poduzetnica

Kod drage Svetlane dolazim kontinuirano već godinu dana. Uz terapiju zvukom sam uspješno savladala zdravstvene probleme uzrokovane velikim stresom i kroničnim umorom koji je nastao kao posljedica obiteljskog gubitka i preopterećenosti poslom. Svetlana je topla osoba sa kojom uvijek rado porazgovaram i poslužam njezine savjete za bolji i kvalitetniji život:-) Svima toplo preporučujem terapije zvukom – budite samo ustrajni i sve će doći na svoje:-)
Helena Rister

Marketing manager

Redovnim opuštanjem uz gong, došla sam do boljeg načina fokusiranja misli i usmjerenja na bitne ciljeve u životu. Kroz zvuk života i razgovore sa Svetlanom Vukić naučila sam kako bolje razmišljati produktivno i bez stresa te putem biti aktivno sretna. Iako moje učenje o smislenom životu nije završeno, rezultati dosadašnjeg rada su iznad svih očekivanja. Postigla sam veliki uspjeh u zahtjevnom okruženju posla kojeg radim, učvrstila sam samopouzdanje, stekla novu prijateljicu te osvijestila neprocjenjivu sreću koju mi daje moja obitelj.
Nikolina Sesar

Prva žena neurokirurg u Hrvatskoj

Ponekad čovjek zaglavi u životu ili nekim njegovim aspektima. Tada ćete ili ostati tako ili si pomoći.
Ja sam se odlučila za ovo drugo i tu je u moj život ušla Svetlana.
Svetlana je svojim zaraznim optimizmom, iskrenim zanimanjem i razmijevanjem te najviše slušanjem doprla do nekih stvari u mom životu za koje sam mislila da više ništa ne znače. Pokušavala sam ih ignorirati i na taj način riješiti probleme, međutim njeno inzistiranje upravo na osvještavanju istih pomoglo mi je shvatiti samu sebe i riješiti zaostale neriješene stvari.
Svetlana je osoba koja vas gleda bez osuđivanja i ne misli da ste “ludi” u svojim promišljanjima. Ne nameće svoj stil  razmišljanja već vam pomaže pronaći vlastiti na pristupačan način.
Kada odlazite od Svetlane osjećate se pozitivno i “lagano”, a to je upravo ono što je meni bilo potrebno. Ima nešto u onome da prave osobe ulaze u vaš život u pravom trenutku. Meni se taj trenutak dogodio i zahvalna sam na tome.

 

A.Z.

Kod Svetlane sam dolazila na individualnu zvučnu terapiju, gong meditaciju i life coaching, a kako bih riješila problem vezan uz posao. Kako to obično bude, kroz razgovor i terapiju došli smo do drugih životnih područja i problema. Svetlana mi je pomogla kao life coach i zvučni terapeut te je svojim specifičnim znanjem i energijom potaknula pozitivne promjene u mom životu. Zvučna terapija koju sam kod nje prošla nije samo metoda opuštanja i meditacije, ona je puno više od toga. Kroz nju se otpuštaju negativne emocije te se čovjek ponovno povezuje s  izvorom unutarnje snage. Uz to, Svetlana posjeduje znanja i intuiciju life coacha i theta iscjelitelja kojima brzo otkriva neosvještene probleme kao i postavlja ciljeve zvučne terapije. Inspirira me Svetlanina životna priča, pristup klijentima , energija i entuzijazam kao i spoznaja da joj se uvijek kad negdje zapnem u životu, mogu obratiti za savjet, zvučnu kupku ili oboje.
D.Z.

odvjetnica

Dolasci kod Svetlane su mi pomogli da bez puno muke položim ispit na fakultetu, koji sam nakon dva tjedna dolazaka bez problema i položila. Svakako to preporučam svima koji iz bilo kog razloga “zapnu” na sličnom problemu, a i sama imam u planu ponovno na taj način riješiti još jedan ispit. Posjetima Svetlani i još nekim tehnikama rada na sebi, mogu reći da sam se puno promijenila, drugačije doživljavam sebe i svijet, ljude oko sebe, jer se inače uz puno obaveza i opterećenja prepustiš i počneš ponašati kao i većina ljudi. Dopuštaš nebitnim (ali i bitnim) ljudima da crpe tvoju energiju, a rezultat svega je tvoja ermocionalna svakodnevna iscrpljenost i nezadovoljstvo. Moraš postati sebičan i sebe mijenjati, jer na taj način možeš biti sretan, smijati se i uživati u životu. Naučiš se jednostavnije nositi sa problemima i rješavati ih, te mogu reći da sam postala puno pozitivnija osoba. Također sam riješila prošlost povezanu uz oca koji je umro, kao i same događaje oko smrti, sada imam mir i lijepa sjećanja na njega. Uvijek ima mjesta za napredak i rad na sebi, ali sa svojim dosadašnjim radom na sebi sam jako zadovoljna.

ekonomistica

Puno puta smo zbunjeni i ne znamo kako dalje. Svi se ponekad nađemo u toj situaciji pa tako i ja. Razmišljala sam o svemu, pričala sa prijateljicama ali mi nikako nisu bile jasne neke stvari. Slučajno (iako ništa nije slučajno) u razgovoru sam čula za Svetlanu i odmah otišla do nje. Na prvom tretmanu oduševilo me to što nisam bila limitirana vremenom…koliko god treba, Svetlana mi se posvetila u potpunosti. Od psihe pa do fizičkog stanje sve je obuhvatila. Po završetku bila sam puno bolje ali sam i imala jasnu sliku svega. Hodati sa lakoćom i znati što sada bilo mi je prekrasno, kolika sreća u meni samoj.

P.E.

poduzetnica

Svetlanu bi opisala kao jednu blagu i nježnu energiju koja je puna ljubavi i koja istu širi oko sebe. Inače sam po pitanju emocija intovertirana osoba, ne volim pričati o svojim osjećajima i željama. Međutim Svetlana me uspije na neki način otvoriti i nemam problema pričati sa njom o bilo kojoj temi; čak joj znam reći neke stvari koje i sama sebi ne želim priznati 🙂 možda je razlog u tome što je i sama Svetlana vrlo otvorena prema meni.
U zapravo kratko vrijeme što se znamo, Svetlana mi je postala više kao prijateljica sa terapeutskim vještinama ? i dok se družimo na raznim našim terapijama, imam osjećaj da se polako ali sigurno mijenjam u malo bolju osobu.
Zaboravila sam spomenuti zvučne kupke nakon kojih se osjećam puna energije, kao nova.

 

B.D.

konzultantica

Svetlanu je odabrala moja intucija u jednom trenutku mog života, kada sam “zapela” i kad sam trebala pomoć.

Puno sam toga ja već odradila, ali sam osjećala da stojim ispred prepreke koju ne vidim dobro i ne mogu prijeći.

Prvi susret sa Svetlanom bilo je jednostavno prepoznavanje da sam baš tu gdje trebam biti. Upoznavanje smo preskočile, jer kao da smo se znale godinama, i sve je poteklo samo od sebe.

U razgovoru sa Svetlanom otkrila sam još puno blokiranih, duboko pohranjenih bolnih iskustava, negativnih uvjerenja, koja,  iako ih ja nisam bila svjesna,itekako su imala utjecaj na moj život.

Bilo je tu i suza i smijeha… ali nakon  toga je ostalo veliko olakšanje,  skidanje tereta sa mojih ramena,  spremanje ljepote u mom srcu.

Zvučna kupka ili gong nakon takvih seansi  donosili su duboko opuštanje, “premazivali” su melemom rane koje su se otvorile… i svaki puta…baš svaki puta… otišla sam od Svetlane kao sretnija i zdravija osoba od one koja je došla. Vjerujem da nas čeka još puno lijepih druženja.

Moje iskustvo i uvjerenje je da u konačnici sve životne bitke moramo odraditi mi sami… nitko nam ne može pomoći ako to ne želimo, ili ne dopustimo.

Ali zašto ići sam kad nam univerzum šalje pomoć.

Obzirom da sam se ja uvjerila da ništa u životu nije slučajno… tako ni Svetlana ne nosi to ime slučajno!…. Svetlana je Svjetlo na Putu Života!

Irena

Možda ste iskusili kada vam se u životu poput domino efekta počnu nizati problemi, stres, dijagnoze, strah, panika. Kad sve rezultira vrtoglavicom iz koje ne vidite izlaza, jer vam svi kažu da ste sasvim dobro, ali vama nije dobro. Nisam niti primjetio kako se sve to nagomilalo, kako sam u stvari dopustio neprekidni lanac bez predaha. Mogu reći da sam imao sreće, jer sam dao povjerenje Svetlani kroz inicijalni razgovor, gdje sam vjerojatno zvučao nepovezano, te iznosio stvari kao pravi hipohondar. Nakon perioda od nekoliko mjeseci, mogao sam svjedočiti kako se sve mijenja na jedan prirodan način. Dopustio sam prvenstveno svojem umu, kroz tretmane gong kupke i zvukoterapije zdjelama, da prihvati postojeće stanje, te da ne očekuje brze privremene rezultate, već da teži opuštanju i dugoročnom miru i opuštenosti. Ugodno je iskustvo takvog “propadanja”, međutim ne vjerujem da bi to sebi dospustio bez konstantnog nadzora i motivacije, te argumentiranih razgovora kroz koje je um dobijao poticaj da je sve ok i da treba dopustiti svaki dan ono što je tijelu potrebno za oporavak i učenje o sebi.. Puno hvala na tvojem pristupu zdravlju na način koji malo po malo tjera um i tijelo sa samoozdravljenje.

Zlatan M.

U  životnom prostoru ste, okruženi pojavama i preprekama nejasnog obrisa. Znate da su tu, ali ih ne vidite dobro. I onda Vam Svetlana upali svjetlo. Tada je lako reći:  sad sve jasno vidim i znam što treba.

voditeljica arhitektonskog ureda

Sve se događa s razlogom i ništa nije slučajno pa tako i naš susret s dragom nam ženom Svetlanom Vukić i zvukoterapijom (nije bio slučajan). Došla je u potreban trenutak.Na zvukoterapiju prvo je odlazio 12-godišnji sin, samozatajan, lošije koncentracije u školi a potom i ocjena.I samopouzdanje je bilo narušeno.Kreativac u svojoj nutrini izgubio je “boje” negdje po putu od kuće do škole i ušao u crno bijelu sliku.Redovno odlazeći na zvukoterapiju, malo po malo počele su se vraćati “boje” i mir koji sam odmah počela primjećivati kod njega. Počeo se osjećati dobro u svom tijelu. Koncentracija/fokus je bivao duži a komunikacija bolja. Samopouzdanje je raslo i sa njime ocjene. Od tada ima svoju afirmaciju: “Vrlo opušteno i samo pozitivno!”

MAMA

Manjak energije, motivacije, rekla bih podrške, radije bih odustala nego išla naprijed, životne radosti malo,strahovi samostalne vožnje u automobilu. Sve su to bili razlozi odlaska na zvukoterapiju. Prepuštala, opuštala i otpuštala sam svoje tijelo, dušu i mozak pomoću tog magičnog zvuka koji se podvlačio u moje stanice u tijelu,budio ih i punio radošću života!

Ideje su počele navirati, snaga za ostvarenjem istih vratila se i umjesto uništavanja sada transformiram.

Uživam u ljepoti života!

Od srca i vama koji ovo čitate želim radost života,ljubav u srcu i ljepotu u oku.

Hvala ti draga Svetlana na buđenju nove mene s punim potencijalom!

 

Marina Drakulić

poduzetnica