ECFP

 

Energija, jasnoća, fokus i moć

 

Imate osjećaj da se vrtite u istom krugu – problem, rješavanje problema? Muči Vas manjak energije a mozak nikad ne odmara, već vrti misli kao radio stanica.
Da li ste spremni na drugačiiji život – manje stresa, jurnjave i straha?

 

O stresu

 

Danas je stres postao normalna životna pojava, koja se nekad čini kao stanje nemira u tijelu ili život s povišenim adrenalinom što se mnogim ljudima čini i kao poticaj za aktivan život.
Međutim, prema načelima bioenergetike dugo izlaganje stresu dovodi do kronične mišićne napetosti u tijelu, čime se dobiva dojam da tijelo stvara oklop. Taj oklop je zaštita od daljnjih napada drugih ljudi, bolnih ili neugodnih situacija a i napada našeg unutarnjeg suca.
To može dovesti do fizičkih problema kao što su glavobolje, bolovi u trbuhu, tenzije u području srca, visoki krvni tlak, problemi s disanjem i sl. Osim fizićkih problema može doći do mnoštva psihičkih problema poput napada panike, anksioznosti ili depresije.

 

Opis programa

 

Nit vodilja prema kojoj je nastao ovaj program je ta da su sve naše interpretacije životnih situacija i odnosa u kojima se nalazimo zasnovane na našoj unutarnjoj karti stvarnosti a ona se kreira prema kolekciji iskustava iz našeg života. Ukoliko su ta iskustva neugodna ili traumatična, događa se disbalans energije i njenih tokova u tijelu pa čak i energetske blokade.
Da bi postigli balans moramo se naučiti pravilnom otpuštanju stresa i postizanju stanja opuštenosti. Fizička masaža može privremeno ukloniti problem disbalansa u tijelu ali da bi postigli trajno stanje, bitno je da dublje uđemo u problem i otklonimo primarni uzrok stresa. Što dublje ulazimo u proces, frekvencija je viša i možemo lagano raditi unutar biopolja a time je promjena najbrža i najdublja.
Program se zato zasniva na radu na energetskim centrima, promjeni ograničavajućih obrazaca, jačanju unutarnje moći i jasnoći. To se postiže na nekoliko različitih načina:
Zvuk holističkih instrumenata mijenja stanje našeg energetskog polja, izvlači traume zamrznute u vremenu iz dubine stanica, otpušta tenzije i pojačava koherenciju srca i mozga te balansira rad lijeve i desne strane mozga. Organi koji su dotada vibrirali neusklađeno, korištenjem holističkih instrumenata – gonga, tibetanskih zdjela i sličnih instrumenata počinju vibrirati frekvencijom zdravlja.
Prakticiranje meditativnih tehnika produbljuje naše disanje i može se pojaviti doživljaj unutarnje tišine. Sve postaje jasnije i fokusiranije.
Različitim coaching tehnikama postiže se jačanje svijesti objektivnog promatrača vlastitog života i mogućnost drugačijih izbora. Vraća se vlastita unutarnja moć, ona prestaje biti raspršena u vanjskom svijetu. Na taj način se lakše određuju proriteti i postižu zadani ciljevi.
Uči se svjesnost o vlastitom tijelu i pokretu. Tijelo i um se opuštaju i cjelokupni sustav dovodi u ravnotežu.
Grupni rad omogućuje pojačano energetsko polje i podržavajuću okolinu u kojoj imate osjećaj da niste sami, već član zajednice s kojom dijelite slične interese i ciljeve. Život postaje obojan vedrijim bojama.
Susreti se odvijaju jednom tjedno pod stručnim vodstvom terapeuta kako bi se usvojile nove navike i disciplina.
Naglasak je na uzajamnom povjerenju članova grupe i radu na konkretnim životnim situacijama.

 

Što se rješava

 

Svi problemi producirani stresom
Burn out
Depresija
Anksioznost
Nesanica
Zaboravljivost
Loša koncentracija
Manjak energije
Manjak sposobnosti primanja informacija

 

Što je uključeno u program

Intervju na početku programa gdje se zajedno s klijentom provodi analiza njegovih životnih navika
Dijagnostika kompletnog stanja organizma na kvantnoj razini sa savjetovanjem
Preporuka prirodnih suplemenata i promjena životnog stila
Grupne radionice jednom tjedno u trajanju dva sata – grupa se formira na početku programa
Dva individualna life coaching tretmana u kojem mogu biti uključene i određene energetske tehnike prema potrebama klijenta

 

Što ćete dobiti

 

Znatno viša razina energije i znanje o upravljanju svojom energijom i emocijama
Dublji i kvalitetniji san
Povećanje osobne moći i životne radosti
Fokusiranje na bitne ciljeve i znanje o određivanju životnih prioriteta
Mogućnost da sagledate sebe i svoju trenutnu životnu situaciju slobodni od uvjetovanja iz prošlosti.
Skladnija komunikacija i više strpljenja i razumijevanja za druge
Bliskiji odnos sa samim sobom
Fleksibilnost na životne promjene

 

Trajanje : 3 mjeseca