Happy new you

Lose the fear of flying
 
 
Želite da vam ova godina bude lagana i zabavna?  Želite da se vaše novogodišnje želje zaista i ostvare, a ne da budu samo tajna misao u vašoj glavi?
 
Došao je trenutak da se oslobodite svega lošeg što se do sada dogodilo, otpustite blokade, strahove i stare energije na svim razinama te spoznate tko zaista jeste upravo sada i tko želite biti u 2024. godini.
 
Osjetite snagu harmonije, balansa i jedinstva sa samim sobom kako biste se pripremili za novu stvarnost!
 
Na radionici ćemo probuditi vaš stvaralački kod i kreirati slike vaše buduće stvarnosti.
Moćne vibracije gonga i tibetanskih zdjela uz aromaterapiju visokokvalitetnih ulja, rezonirat će sa svakom stanicom vašeg tijela i povesti vas na čarobno opuštajuće putovanje, gdje ćete se iz perspektive srca i nove stvaralačke energije spojiti sami sa sobom i probuditi svoju unutarnju snagu i sjaj.
 
Radit ćemo na višim razinama, otpustiti emocije, stara vjerovanja i obrasce ponašanja, maštat ćemo i kreirati naše želje, mijenjajući svoje stanice uz podršku svemirskih vibracija gonga i energije grupe koja stremi istim namjerama.
 
Happy new you uključuje:
 
• Radionicu (teme: refleksija na ovu godinu, zahvalnost na postignućima, postavljanje prioritetne namjere za 2024. godinu, otpuštanje prepreka za nju)
• Gong kupku (energetsko čišćenje i postavljanje na novu vibracijsku razinu te nove nivoe svjesnosti, usklađivanje srca i mozga, harmonizacija, povezivanje s Višim ja, meditacija)
• Rad s visokokvalitetnim terapijskim uljima za dublju relaksaciju, jasnoću i povezanost
• Jasno postavljenu grupnu namjeru za postizanje visoke razine energije u 2024. godini
 
Što trebate donijeti?
 
• Ugodnu odjeću (nije uvjet), jastučiće za oči ako su vam potrebni ili bilo što drugo što vam stvara osjećaj ugode i udobnosti
• Otvoreni um bez očekivanja
• Voda, prostirke, dekice i jastučići za glavu su osigurani za prvih 10 osoba
 
Vrijeme i mjesto održavanja
16.12.2023. u 10:00 – 14:00 sati, HARD BODY Premium Gym Radnička
05.01.2024. u 18:00 – 22:00 sati, Re-Alignment centar
 
Cijena : 70 eura, 60 eura za rane prijave (do 1.12.2023)
 
 
Rezervacija se vrši uplatom akontacije na račun HR5623600001102505048, Kreacija Života, Garićgradska 9, Zagreb.

O voditeljici programa

Ja sam Svetlana Vukić, poslovna i životna mentorica, terapeutkinja zvukom, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.

Nakon uspješne karijere u informatičkoj struci, napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te svoja znanja, bogato iskustvo i vještine pretvaram u svoj životni poziv. Kroz individualni rad i edukacije ujedinjujem multidisciplinarni pristup i iskustvo iz biznisa. Do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i svima koji žele postići totalnu transformaciju u karijeri ili životu. Suradnica sam časopisa Sensa već deset godina. Putujem diljem regije šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.

U radu s klijentima imam holistički pristup, želim povezati sva tri pogleda –um, duh i tijelo kako bi moji klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.

Čujem srcem a ne sluhom.

Iskustva
 
 
13 godina bavljenja zvukom, certifikati za Peter Hess terapeuta zvukom, NLP trenera, theta healing praktičara, reikija prvog i drugog stupnja, PEAT procesora i edukacija za EHSP coacha (rad s empatima i visokoosjetljivim osobama).
 
10 godina terapija i coachinga s klijentima svih generacija i kreirana dva individualna mentorska programa te edukacija po mjeri tvrtke.
 
35 godina poučavanja đaka i studenata i kreirana vlastita metoda učenja
 
15 godina karijere u dinamičnom okruženju informatičke struke, iskustvo na međunarodnim i domaćim projektima i konstantna edukacija
 
27 godina osobnog razvoja i konstantne edukacije u tom području (pohađanje seminara renomiranih domaćih i svjetskih terapeuta – znanja o eneagramima, iscjeljenju trauma, učenja zasnovana na predajama sufi majstora, sudjelovanja na obiteljskim konstelacijama po Bertu Hellingeru i još mnnogo toga)