Online program za upravljanje sobom u krizi by Svetlana

Priključite se 21-dnevnom programu i naučite kako postati otporni na konstantni stres i kaos u svijetu.

 

Strah. Rat. Otkazi u radnim sredinama. Poskupljenja. Nestašica hrane, energenata.

Bombastični naslovi koji stvaraju gušenje, lupanje srca i grčeve u trbuhu.

Ovo ne mora biti Vaša sudbina i realnost. Rješenje potražite u ovom programu.

 

Uz jutarnju kavu usvojite nove navike i saznajte recepte za bolji život. Postanite mentalno snažni i optimistični.

 

Znate kako se obraniti od toksičnog utjecaja katastrofičnih vijesti. Spavate mirno. Produktivni ste, fokusirani i kreativni. Budite se odmorni. Dišete slobodno. Živite u obilju.

Korak po korak učim Vas kako se nositi s panikom, bijesom i rezignacijom. Usmjeravam Vas na ono što Vam je svrha. Pronalazite resurse u sebi, postajete fleksibilni na promjene. Učite nove stvari i znate da granice ne postoje. Donosite radost i inspiracija ste ljudima u okolini. Nalazite oslonac u sebi. Snaga u Vama daje sigurnost i mir svima oko Vas.

Prisutni ste u sadašnjem trenutku i znate da možete riješiti sve probleme koje život donese. Istražujete koje su Vaše skrivene želje i ulažete vrijeme u učenje novih stvari kako bi ih ostvarili. Sposobni ste vidjeti širu sliku i ne zamarate se suvišnim detaljima. Život dobiva smisao.

Ako nešto od ovog rezonira s Vama, prijavite se na program Kako BITI DOBRO u krizi s početkom 14.11.2022.godine.

Program je inspiriran uspješnim izlaskom iz osobne životne krize i svim alatima i vještinama koje sam tada primjenila a primjenjujem i sada. Umjesto pada i rezignacije došla je totalna životna transformacija.

Priključite se, slušajte, učite i primjenjujte u praksi. Usmjereno, korak po korak naučite kako se nositi s ovom situacijom, kako eliminirati strahove i donijeti prave odluke!

Pristup lekcijama imate doživotno i možete se vratiti svom mentoru kad god  budete suočeni s većim životnm izazovima. Naučit ćete da je kriza prilika za rast i znat ćete kako donijeti prave odluke te napraviti zaokret prema uspjehu.

Zvuči li vam poznato ?

 

 • Ne znate kako ostati mirni i pribrani kada su depresija i anksioznost svuda oko Vas
 • Stalno razmišljate i često prepuštate crnim mislima
 • Čini vam se da život gubi smisao
 • Nedostaje Vam druženje i četo se osjećate usamljeno
 • Ne znate kako se fokusirati na posao uz stalno povećavanje straha, bijesa i rezignacije u Vašoj okolini
 • Ne znate kako ostati dobro raspoložen, imati smisao za humor i radovati se danu
 • Ne znate kako imati povjerenja da će sve biti u redu
 • Živite u strahu od budućnosti
 • Muče Vas događaji iz prošlosti
 • Gubite osjećaj slobode
 • Ne spavate dobro
 • Ne znate kako doći u kontakt s unutarnjom mudrosti i vidjeti veću svrhu
 • Imate konstatno manjak energije
 • Osjećate se nedovoljno snažnim za promjene

U ovom ćete programu

 

 • Osvijestiti nesvjesne navike koje Vas ne vode dobrim rezultatima
 • Naučiti uspostaviti kontakt sa sobom
 • Naučiti se odvojiti od misli kritike, samoosuđivanja i manje vrijednosti
 • Upoznati osjećaj povjerenja u život, unutarnjeg mira i radosti
 • Osvijestiti svoje skrivene snage
 • Naučiti raditi svakodnevnu mentalnu i emotivnu higijenu
 • Uvidjeti nove perspektive u odnosima s bližnjima
 • S novim elanom rješavati radne zadatke
 • Imati nježno, stručno vodstvo i upute
 • Dobiti korisne vježbe i jednostavne zadatke

Sadržaj i cijena

Program za 21 dan

21 vježba u formatu radne bilježnice i 3 sata konzultacija 1:1, BONUS online vođena meditacija uz gong

Cijena : 2700 kn. Za rane prijave do 05.11.2022 cijena je 1950 kn.

Program za 7 dana

7 vježbi u formatu radne bilježnice i 1 sat konzultacija 1:1, BONUS online vođena meditacija uz gong

Cijena : 1200 kn. Za rane prijave do 05.11.2022 cijena je 750 kn.

Dodatna pitanja možete postaviti putem e-maila.

Uplata se vrši na račun HR5623600001102505048, Kreacija Života, Garićgradska 9, Zagreb.

Početak programa: 14.11.2022. godine

 

Kako ćemo raditi?

 

Nakon Vaše prijave i uplate, svaki dan će na Vašu e-mail adresu stići lekcija i zadatak koji će Vam biti dostupni doživotno u slučaju da neku lekciju preskočite ili budete zauzeti drugim obavezama. 

Uz fokusiranog i predanog vodiča i podršku, imat ćete volju i energiju za izvršavanje svakodnevnih lekcija i zadataka. Nakon odrađenog dnevnog zadatka, Vaše vrijeme bit će provedeno kvalitetnije, jer ćete svakim danom osjećati sve veće zadovoljstvo zbog svog napretka. Izlazak iz komforne zone će biti bezbolniji i već nakon prvog završenog tjedna osjetit ćete znatan napredak.

 

O voditeljici programa

 

Ja sam Svetlana Vukić, poslovna i životna mentorica, terapeutkinja zvukom, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.

Nakon uspješne karijere u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.

Kroz svoj rad želim povezati sva tri pogleda –um, duh i tijelo kako bi moji klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.

Testimonials

 

Program Kako BITI DOBROu krizi za mene je značio pogledati kroz vlastite oči gdje sam i što trebam popraviti u svom životu, a lekcije su me iz dana u dan tjerale da sama sa sobom razgovaram i da pokušam pronaći pravi put. Rijeći stavljene na papir imaju puno veću težinu i svakako je korisno na kraju programa pročitati sve što je zapisano.

Koncept 21 dan mi se jako sviđa jer se čovjek suočava sa vlastitim strahovima, brigama, slabostima  ali i postaje svijestan svojih vrijednosti, snaga i životnih ciljeva. Svakodnevni angažman ne zahtjeva puno vremena u danu, a donosi tako puno.

Program mi je pomogao da napravim retrospektivu svog života, dobijem jasniju sliku onoga što jesam i što želim biti i da napokon pokrenem promijene. I na tome sam Vam od srca zahvalna.

 

Ivana, poduzetnica

Testimonials

 

Već nakon prve vježbe sam se osjećala smirenije i bolje. Pomoglo mi je da se opustim i posložim stvari koje su mi zaista bitne. Kad se osjećam loše uvijek se vratim tim vježbama.

 

T.Z., studentica

Testimonials

 

Moji problemi datiraju još iz samog djetinjstva, a kulminirali su na trećoj godini u vidu sezonskog afektivnog poremećaja koji bi imao remisiju svake godine u jesen. Tijekom prve „emisije“ odnosno prve godine tog poremećaja on je nestao „sam od sebe“ u rano proljeće. Smatrala sam da se neće ponoviti. No, već iduće jeseni ponovo ista priča, jednostavno besmisao svega (brige, nesanica..) i tada sam odlučila potražiti pomoć. Obišla sam mnoge eminentne psihologe i psihijatre. Podlogu psihoterapije sam jako dobro poznavala zbog prirode svoje profesije i odlučno odbijala, iako bih u tom trenutku probala sve da se izvučem iz tog odvratnog osjećaja. Imala sam osjećaj da želim da me nema. I tako, ponovo je došlo proljeće, u meni se pojavio super osjećaj, pun energije, radosti, veselja . No, stigla je i sada treća jesen praćena sezonskim afektivnim poremećajem. Izgubila sam nadu u sve i svakog. Tada mi je prijateljica rekla za Svetlanu Vukić koja je i njoj puno pomogla. Prvi susret sa Svetlanom nije bio ništa posebno. Došla sam bez ikakve nade prethodno razočarana brojnim stručnim osobama, koje moje stanje nisu razumjele, a neke ga nisu ni pokušavale razumjeti. Jednostavno, bilo mi je dosta igre pokušaja i promašaja. Mislila sam da me nitko ne razumije i da za mene nema pomoći. Nakon nekoliko susreta sa Svetlanom ja sam postala potpuno nova osoba, kakva sam bila i prije, možda i bolja. Sada me vesele male stvari, smirena sam, energična. Naravno, i sada imam loših dana ali i te dane uz pomoć Svetlane izniveliramo. U Svetlani nisam pronašla samo pomoć, već i svog anđela čuvara i najbolju prijateljicu s kojom dijelim sve detalje svog života, od garderobe, stručnog života pa do ljubavnih avantura. Svetlana, hvala ti za sve! ❤ 

 

Ana, studentica

Testimonials

 

Možda ste iskusili kada vam se u životu poput domino efekta počnu nizati problemi, stres, dijagnoze, strah, panika. Kad sve rezultira vrtoglavicom iz koje ne vidite izlaza, jer vam svi kažu da ste sasvim dobro, ali vama nije dobro. Nisam niti primijetio kako se sve to nagomilalo, kako sam u stvari dopustio neprekidni lanac bez predaha. Mogu reći da sam imao sreće, jer sam dao povjerenje Svetlani kroz inicijalni razgovor, gdje sam vjerojatno zvučao nepovezano, te iznosio stvari kao pravi hipohondar. Nakon perioda od nekoliko mjeseci, mogao sam svjedočiti kako se sve mijenja na jedan prirodan način. Dopustio sam prvenstveno svojem umu, kroz tretmane gong kupke i zvukoterapije zdjelama, da prihvati postojeće stanje, te da ne očekuje brze privremene rezultate, već da teži opuštanju i dugoročnom miru i opuštenosti. Ugodno je iskustvo takvog “propadanja”, međutim ne vjerujem da bi to sebi dopustio bez konstantnog nadzora i motivacije, te argumentiranih razgovora kroz koje je um dobijao poticaj da je sve ok i da treba dopustiti svaki dan ono što je tijelu potrebno za oporavak i učenje o sebi. Puno hvala na tvojem pristupu zdravlju na način koji malo po malo tjera um i tijelo sa samoozdravljenje.

 

Zlatan. M