Mindfulness in life

Kreiranjem novog sebe kreirate novi život u svim područjima!

Jeste li odlučili otkriti pravog sebe i zaista živjeti svoj život? Poklonite sebi jedan vikend u mjesecu, opustite se, otpustite ono što vam nije potrebno, promijenite svoje vibracije uz zvukove čarobnih instrumenata i naučite novu svakodnevnu praksu.

Krizne situacije poput prekida dugogodišnje veze, smrti bliske osobe, zdravstvenih problema, nezadovoljavajuće situacije na poslu ili nedostatak smisla u životu su prilika za veliki životni zaokret! Neki od vas ne znaju kako početi, a neki ne znaju da može bolje. Ili ne vjeruju da može bolje. Živite život onako kako su vas naučili, odnosno živite tuđi život.

Krenite na ovaj seminar i postanite kreatori svog života koristeći svoj puni potencijal. Usvajanjem dobivenih alata i korištenjem u praksi, svjedočiti ćete ostvarenju svojih ideja, novih odnosa i razvoju intuitivnih sposobnosti.

Oslobodit ćete se starih navika koje vam nisu koristile, doživjeti unutarnju tišinu i mir, a iz toga i novu lakoću življenja.

Mindfulness in business

Ovaj tip poslovne edukacije prilagođen je isključivo određenim zahtjevima neke tvrtke. Kada klijent izrazi upit za takvom edukacijom, zajednički provodimo analizu potreba, a zatim definiramo sadržaj programa, određujemo termine i vremenski okvir u kojem se edukacija treba izvršiti kako bi što manje utjecala na tekuće obaveze zaposlenika.
Posebnost ovih edukacija je u tome, što primjenjujem različite antistresne metode koje pomažu boljoj komunikaciji polaznika i lakšem usvajanju novih znanja.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.