Holistički pristup životu

U nekom trenutku života, kada se desi određena vrsta krize na bilo kojem polju našeg djelovanja- zdravlje, posao, ljubav, odnosi, imamo priliku osvijestiti što nas u nama samima sprječava da krenemo dalje.
Tada je izuzetno važno imati osobu, mentora, koja će Vas aktivno slušati i moći pravilno usmjeravati.
Na svojim savjetovanjima vodim brigu o tome da stvorim sigurnu i zaštićenu okolinu, punu topline i razumijevanja u kojoj će se klijent moći otvoriti, suočiti se sa problemom i sagledati stvari iz jedne sasvim drugačije perspektive – perspektive objektivnog promatrača. Zajedno postavljamo cilj koji je u tom trenutku života najvažniji i radimo na svim nivoima osobnosti – mentalnom, emotivnom, duhovnom i fizičkom. Različitim energetskim i psihološkim tehnikama podižemo vibracijsku frekvenciju i osobnu moć, čistimo podsvijest od potisnutih negativnosti i strahova, iscjeljujemo stare rane i otkrivamo jednu novu opušteniju, laganiju i pozitivniju osobu.
Viša razina svijesti koja se postigne u takvom programu rada pomaže da je klijent samopouzdaniji, snažniji, svjestan svojih resursa i u stanju je preuzeti odgovornost za donošenje odluka koje čine život kvalitetnijim i sretnijim.

 

Kome je namijenjeno:

svima koji žele živjeti svjesnije, svrsishodnije, kreativnije i biti ispunjeni zadovoljstvom u odnosu sa sobom i drugima.

 

Što ćete dobiti:

  • mentora na putu osobnog razvoja
  • metodičan pristup s dugoročnim rezultatima
  • zajednički ulazimo u srž problema
  • pojedinac se vraća svojim prirođenim resursima
  • upravljanje svojim emocijama kako bi smanjili stres i postigli vrhunske rezultate
  • fleksibilnost na promjene
  • bolja komunikacija
  • veća razina energije, promjena vibracijske razine
  • lakše rješavanje dvojbi i donošenje pravih odluka
  • znanje o povezivanju s vlastitim zaboravljenim znanjima i kreativnošću

Holistički pristup poslu

Posao obuhvaća većinu naše svakodnevice i apsolutno je nezdravo kada u toj domeni našeg života nismo zadovoljni. Postoje različite vrste uzroka takve situacije – nedovoljno vrednovanje u smislu plaće ili pozicije, loši međuljudski odnosi, uvjeti rada, nedostatak samopouzdanja da promijenimo tvrtku ili čak vrstu posla kojeg radimo i još mnogo toga.

U svojoj poslovnoj praksi u IT sektoru sam prošla različite menadžerske pozicije u nekoliko tvrtki– voditelj projekata, voditelj odjela pa sve do mjesta izvršnog direktora. Na projektima sam koristila vrhunske svjetske metodologije a budući da sam shvatila važnost pravilne i jasne komunikacije, osim stručnih edukacija prošla sam i višegodišnju edukaciju za NLP trenera.
Koristeći takvo bogato iskustvo, usmjeravam klijenta da razvije sposobnosti i vještine kojih nije niti bio svjestan te da s novostečenim znanjima može dobiti širu sliku svoje situacije i donijeti bolje odluke.
Pri tome vodim računa o otpuštanju negativnih emocija i relaksaciji raznim antistresnim metodama, kako bi se klijent mogao povezati sa unutarnjim znanjima, kreativnošću, snagom i povjerenjem u sebe. Tada je u mogućnosti ostvariti svoj puni potencijal na postojećem poslu ili usmjeriti se na nešto novo, puno prikladnije za njegovu osobnost i životnu svrhu.

Kome je namijenjeno:

svima koji žele unaprijediti svoje poslovne rezultate na postojećem radnom mjestu, zaposliti se na novom radnom mjestu ili započeti vlastiti posao.

Što ćete dobiti:

-znanja o zakonima manifestiranja svojih ciljeva
-upravljanje svojim emocijama kako bi smanjili stres i postigli vrhunske rezultate
-fleksibilnost na promjene
-bolja komunikacija sa suradnicima/klijentima/privatnim i poslovnim partnerima
-bolje prodajne i menadžerske vještine
-veća razina energije, promjena vibracijske razine
-lakše rješavanje dvojbi i donošenje pravih odluka
-znanje o povezivanju s vlastitim zaboravljenim znanjima i kreativnošću