Željni ste mira, željni ste pozitivne i inspirativne okoline, željni ste iscjeljivanja tijela, uma, duše ..

Svjež zrak Vam je nasušno potreban a da ne govorimo o kontaktu s prirodom- očaravajućom, bogatom, zaštitničkom, podržavajućom..

Poželjeli ste biti u društvu ljudi koji Vas razumiju, ne tračaju i ne pričaju o problemima. Teže nečem višem i vjeruju da to postoji.

Energija oko Vas je skladna. Igrate se, smijete se, uživate, plešete, ne pretjerano vježbate i tijelo Vam se kupa u očaravajućim zvukovima dnevnih instrumenata..

Sve to možete dobiti na jednom mjestu  s tematikom i terapijama izabranim baš prema Vašem stanju!

Trenutne lokacije su otok Silba i grad Rovinj u proljetnim i jesenskim terminima, a doček Nove godine se odvijao u zimskoj idili Gorskog Kotara i u Rovinju.

Kad boginje uživaju

Poželjeli ste otići za vikend  izvan Zagreba, družiti se s osobama istih afiniteta, biti u mirnom okruženju, udisati svježi zrak i doživjeti osobnu transformaciju…Pri tome se dobro zabavljati, opustiti se i uživati? Onda je ovo program za Vas. Sve vaše brige i obaveze...

read more

Kad boginje uživaju na moru – Rovinj

Uz gong kupke, meditacije, yogu smijeha, individualne tretmane, radionice i organizirane izlete Poželjeli ste otići za vikend na more, ali na drugačiji način? Želite doživjeti mirise proljeća u punom sjaju, sunčati se, ići na izlete, udisati svježi zrak i doživjeti...

read more