Svetlana Vukić – O meni

Diplomirala je na Prirodoslovno matematičkom fakultetu.

U svojoj poslovnoj praksi u IT sektoru prolazi različite menadžerske pozicije u nekoliko tvrtki– voditelj projekata, voditelj odjela pa sve do mjesta izvršnog direktora. Na projektima koristi vrhunske svjetske metodologije a budući da shvaća važnost pravilne i jasne komunikacije, osim stručnih edukacija pohađa i višegodišnju edukaciju za NLP trenera.

Još tijekom fakulteta njen prirodno analitični i istraživački duh proširuje se na istraživanje života samog. Tako se susreće sa reikijem za koji dobiva certifikat prvog i drugog stupnja te stječe široki aspekt znanja iz područja duhovnosti s naglaskom na Oshovim učenjima. Zatim postaje i Theta Healing praktičar. Smatra da osobni razvoj podrazumijeva rad na svim razinama – mentalnoj, emotivnoj, fizičkoj i duhovnoj pa se interesira za terapiju zvukom kao granu komplementarne medicine i stječe zvanje profesionalnog zvukoterapeuta pohađanjem Peter Hess akademije. 2013. godine odlučuje se za potpuni zaokret i postaje vanjski suradnik centra zdravlja Animaseda, dok se godinu dana kasnije zapošljava u centru Surya. 2015. godine otvara vlastitu tvrtku Kreacija života i ujedinjuje sve svoje kvalitete: terapeut, menadžer, mentor, inženjer matematike. Već nekoliko godina je vanjski suradnik časopisa Sensa, piše blogove, sudjeluje na različitim događanjima i sajmovima, ostvaruje suradnju s nekoliko tvrtki i putuje diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.

Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa i rada sa više od tisuću klijenata održava radionice i individualne coachinge za poslovne ljude gdje usmjerava klijente da razviju sposobnosti i vještine kojih nisu niti bili svjesni te da s novostečenim znanjima dobiju širu sliku svoje situacije i donesu bolje poslovne i životne odluke.

Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha njen životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenja životne svrhe.

Kroz svoj rad s klijentima želi povezati sva tri pogleda – um, duh i tijelo kako bi njeni klijenti ostvarili svjesno življenje u OVDJE i SADA.
Osim čitanja knjiga voli dizajnirati interijere, odjeću, plesati, pjevati i uživati u prirodi i društvu njoj dragih ljudi.