Kreiranjem novog sebe kreirate novi život u svim područjima!

Jeste li odlučili otkriti pravog sebe i zaista živjeti svoj život? Poklonite sebi jedan vikend u mjesecu, opustite se, otpustite ono što vam nije potrebno, promijenite svoje vibracije uz zvukove čarobnih instrumenata i naučite novu svakodnevnu praksu.

Krizne situacije poput prekida dugogodišnje veze, smrti bliske osobe, zdravstvenih problema, nezadovoljavajuće situacije na poslu ili nedostatak smisla u životu su prilika za veliki životni zaokret! Neki od vas ne znaju kako početi, a neki ne znaju da može bolje. Ili ne vjeruju da može bolje. Živite život onako kako su vas naučili, odnosno živite tuđi život.

Krenite na ovaj seminar i postanite kreatori svog života koristeći svoj puni potencijal. Usvajanjem dobivenih alata i korištenjem u praksi, svjedočiti ćete ostvarenju svojih ideja, novih odnosa i razvoju intuitivnih sposobnosti.

Oslobodit ćete se starih navika koje vam nisu koristile, doživjeti unutarnju tišinu i mir, a iz toga i novu lakoću življenja.

Zašto biste odabrali baš ovaj trening?

Ovaj seminar je nastao mojim dugogodišnjim proučavanjem raznih tehnika energetskog rada, područja neuroznanosti, epigenetike, kvantne medicine, psihologije, funkcioniranja različitih obrazaca uma, tehnika neurolingvističkog programiranja, komunikacijskih vještina i meditativnih tehnika. Tako je nastao koncept jedinstven na našem tržištu koji ujedinjuje rad na svim našim slojevima – mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom jer samo tako se postiže kompletna integracija usvojenog znanja.

Kroz spoj znanstvenog i spiritualnog pristupa, osnovni cilj ovog seminara je omogućiti polaznicima da kvalitetnije upravljaju svojim životom, ostvaruju svoje pune potencijale te istražujući sloj po sloj u dubinama sebe iscijele stare traume, shvate zašto imaju odnose i životne situacije takve kakve jesu i nauče metodologiju kako ih mogu kreirati bolje i laganije.

Sve tehnike i alate sam koristila u informatičkoj karijeri na menadžerskim i prodajnim pozicijama, a kasnije u terapeutskom radu i podučavanju učenika i studenata što mi je dalo ogromno iskustvo njegove višestruke dobrobiti i mogućnost prezentacije iskustava svojim polaznicima.

Što ćete dobiti

 • znanja o zakonima manifestiranja svojih ciljeva
 • upravljanje svojim emocijama kako bi smanjili stres i postigli vrhunske rezultate
 • fleksibilnost na promjene u profesionalnom i privatnom životu
 • bolja komunikacija sa suradnicima/klijentima/privatnim i poslovnim partnerima
 • bolje prodajne i menadžerske vještine
 • veća razina energije, promjena vibracijske razine
 • lakše rješavanje dvojbi i donošenje pravih odluka
 • povećana razina svjesnosti življenja putem osobnog istraživanja i razvoja
 • znanja o promjeni uvjerenja koja vas ograničavanju u postizanju osobne izvrsnosti
 • znanje o povezivanju s vlastitim zaboravljenim znanjima i kreativnošću

Trening istovremeno omogućuje i stjecanje certifikata praktičara neurolingvističkog programiranja što predstavlja prvu stepenicu u formalnoj NLP edukaciji. Naš certifikat priznaju međunarodne udruge INHNLP (Inernational Network of Humanistic Neurolinguistoc Psychology) i ABNLP (American Board of NLP) te je temeljem njega moguće steći status članova ovih udruga i nastaviti edukaciju unutar RH ili negdje drugdje u svijetu.

Područja primjene

Za bolje prodajne vještine, za bolje vještine rukovođenja timom, za rješavanje fobija, za upravljanje stresnim situacijama, za postizanje idealne tjelesne težine, u savjetovanjima za promjenu karijere, za suočavanje s prekidom veze, za kreiranje novih navika, za alternativno liječenje, za emocionalno iscjeljivanje, u periodu žalovanja zbog gubitka voljene osobe, u sportu, za suočavanje s teškim bolestima, u edukaciji – za profesore, studente i učenike, za rješavanje anksioznosti i depresije itd.

Organizacija treninga i teme

 

 

Dinamika treninga

Trening je raspoređen u deset modula koji se održavaju na adresi Selska cesta 19/2 1. kat, Zagreb u vremenu od ožujka do prosinca 2017. godine, osim ako se dogovorom grupe ne rasporedi drugačije. Svaki modul počinje u petak od 17:30 do 21:30, a završava u subotu u trajanju od 09:30 do 17:30. Prvi modul počinje 03.03.2017-04.03.2017. ili po formiranju grupe.  Zašto seminar traje nekoliko mjeseci? Zato što naš mozak treba vremena da integrira nove navike i obrasce ponašanja te zato što ovim seminarom učite živjeti na drugačiji način nego dosada.

Planirani datumi preostalih modula su:

 1. modul: 07. – 08.04.2017.
 2. modul: 05. – 06.05.2017.
 3. modul: 02. – 03.06.2017.
 4. modul: 30.06. – 01.07.2017.
 5. modul: 25. – 26. 08. 2017.
 6. modul: 08. – 09.09.2017.
 7. modul: 13. – 14.10.2017.
 8. modul: 10. – 11.11. 2017.
 9. modul: 08. – 09.12.2017.

U trening je uključeno:

 • 120 sati edukacije + dvije vježbaonice od 4 sata u toku održavanja treninga + ispit
 • zvanje NLP praktičara
 • pisane materijale
 • međunarodno priznati certifikat